Mobilapp

Med Blikk mobilapp för Iphone & Android har du kontoret på fickan, ett komplett affärssystem där du enkelt kan bl a tidrapportera, hantera arbetsordrar, projekt och redovisa kvitton, direkt i mobilen. Prova gratis i 14 dagar!

Kraftfull funktionalitet med Blikk mobilapp

 • Använd appen för tidrapportering och kvittohantering
 • Mobil arbetsorder och projekthantering för dig som är ute hos kund eller jobbar på fältet
 • Säljstöd med kontaktregister och säljtavla
 • Åtkomst till dina projekt och projekttavlan
 • Startsida med internt nyhetsflöde
Ladda ner Blikk Business Ladda ner Blikk Business

Teamet möts på startsidan

Med startsidan i Blikks mobilapp blir du uppdaterad om interna nyheter och rutiner för din verksamhet samtidigt som du kan kommentera och gilla dina medarbetares nyheter och inlägg.

Tidrapportering, kvittohantering & utlägg direkt i mobilen

Med appen har du en stämpelklocka i mobilen, rapportera tid enkelt i mobilen och se till att alla timmar, avvikelser och tillägg kommer med. Rapporteringen tar några sekunder och tider nedklottrade i ett pappersblock är ett minne blott.

Hantera dina kvitton och utlägg direkt när inköpet har gjorts. Du fotar ditt utlägg med mobilen direkt på plats, och kan sedan välja att registrera kvittot på en gång, eller via desktop. Genom att fota dina kvitton och utlägg säkerställer du att du får med alla kostnader, och du slipper besväret med att gå igenom kvittohögen varje månad. Därefter skickas utlägget automatiskt för attestering och godkännande till attestansvarig person.

Arbetsorder i mobilen

Med Blikk Arbetsorder i mobilen får du full koll på alla pågående uppdrag i realtid. Personalen får sin arbetsorder tillsammans med tydliga instruktioner i sin mobilapp, och kan enkelt rapportera sin tid på rätt jobb och spara dokument på rätt uppdrag. Med kartfunktionen aktiverad har de även möjlighet att ange koordinater och karta för arbetsplatsen där ordern ska utföras. Skulle det uppkomma ändrings- och tilläggsarbeten (ÄTA-arbeten) är det enkelt att fota avvikelsen och skapa en arbetsorder av denna, direkt på plats, samt rapportera tid mot den i mobilen.

Kontaktregister

Med Blikk mobilapp har du tillgång till alla dina kontakter, kunder och medarbetare. För att du snabbt ska kunna komma i kontakt med personen har varje kontaktkort försetts med klickbara länkar som triggar ett nytt mail, ett telefonsamtal eller ett sms.

Håll koll på dina affärer – även när du är på språng

Se alla dina pågående och planerade affärer, och hantera dem i den smarta säljtavlan, även när du inte har en dator till hands. Här får du snabbt en tydlig överblick över vilka kunder som behöver kontaktas, och vad du behöver göra för att kunna flytta affären till nästa steg i säljprocessen. Genom att svepa affärsmöjligheten till höger eller vänster kan du enkelt justera vilken status den har i er säljprocess.

Projektöversikt i mobilen

Se och planera dina projekt från Blikk mobilapp, även när du inte har en dator tillgänglig. I projekttavlan får du överskådlig bild över era planerade och pågående uppgifter, och du kan enkelt flytta dem i önskad prioritetsordning genom att dra och släppa på önskad plats. Du kan också skapa nya projektuppgifter och bocka av checklistor med deluppgifter allt eftersom uppgifterna slutförts. Allt via mobilen!

Passar för

Blikk mobilapp passar alla i företaget med anpassad funktionalitet beroende på vad du behöver kunna göra. Appen används för bland annat tidrapportering av företag inom olika branscher som konsulter, byggföretag och bemanningsföretag.

Bransch

 • Konsult & IT
 • Bygg & Entreprenad
 • Rekrytering & Bemanning
 • Marknad & kommunikation
 • Ekonomi & redovisning

Anställd

 • Se dina uppgifter för dagen och vilka som är försenade
 • Tidrapportera och fota dina kvitton & utlägg
 • Hantera arbetsordrar i mobilen
 • Tillgång till kontaktregister och säljtavla
 • Överskådlig projektplanering och projekttavla

Arbetsledare/projektledare

 • Informera och kommunicera med dina anställda
 • Tilldela arbetsordrar direkt via mobilen
 • Se status på pågående och avslutade affärer
 • Överskådlig projektplanering och projekttavla
 • Kontoret på fickan – var du än är

Integrera Blikk med andra system och minska manuell hantering 

Med integrationskopplingen till Visma eEkonomi, Visma Administration och Fakturering får du fullständig koll på projekten hela vägen fram till fakturering.

Läs mer

Fortnox-integrationen ger stöd för hela projektprocessen. Från nytt projekt och kund, till rapportering av tid, material, utlägg, leverantörsfakturor och fakturering.

Läs mer

BL-integrationen ger stöd för hela projektprocessen. Från nytt projekt och kund, till rapportering av tid, material, utlägg, leverantörsfakturor och fakturering.

Läs mer

Underlätta lönekörningen. I Blikk kan du exportera löneunderlag av det format som stöds av Visma Lön, Fortnox Lön, Crona Lön, Kontek Lön och Hogia Plus.

Läs mer

Underlätta dokumenthanteringen. Skicka viktiga avtal, offerter och andra dokument för e-signering till flera parter. Blikk tillhandahåller e-signering via Scrive och BankID. 

Läs mer