Mobilapp

Hela kontoret på fickan

En av de stora fördelarna med Blikk, förutom enkelheten, är dess mobila funktionalitet som låter dig utföra ditt arbete var du än är.

Blikk som app

Nu har det enkla affärssytemet blivit ännu enklare!
Vår nya mobilapp finns för nedladdning till både iOS och Android.

Blikk är ett molnbaserat affärssystem med flera funktioner så som Tidrapportering, CRM, Projekthantering, Ärendehantering och mycket mer.

Med appen får du med de viktigaste funktionerna i fickan, smidigare än någonsin!

Tidrapportera direkt i mobilen

Enklare än någonsin att tidrapportera!

Med mobilappen från Blikk kan du logga din tid mot rätt projekt och order. Har kan du även rapportera interntid eller frånvaro.
När ansvarig attesterat får du ett komplett löneunderlag och underlag för fakturering. Samtidigt har du sparat tid för alla inblandade.

Push-notiser och aviseringar gör att du inte missar något

Vår senaste funktion är pushnotiser och aviseringar direkt i vår app. Ärenden, uppgifter, ordrar – bli uppdaterad direkt med senaste nytt!

Fota utlägg direkt i mobilen

Kvitton och utlägg

Slipp alla kvittohögar och borttappade kvitton! Med Blikks mobilapp kan du hantera dina utlägg direkt på plats. Genom att fota kvittot kan du vara säker på att du får med alla kostnader och du slipper besväret med att gå igenom kvittohögen varje månad.

Få koll på din dag

Skaffa en överblick över företagets uppgifter, enskilda medarbetares att-göra-listor och åtgärder som hör till specifika projekt och kunder. Dra och släpp relevant information direkt där den hör hemma, sätt egna etiketter för att underlätta gruppering och sökning, eller fritextsök för att snabbt hitta rätt.

Alla dina kontakter

Nu är det enklare att ha bättre koll på kunderna. Med Blikk kan du lägga in kunder och skriva anteckningar direkt i mobilen efter avslutat möte. Du grupperar kunder med egna etiketter och skapar uppgifter till dig själv och kollegorna, kopplat till en särskild kund eller projekt. Möjligheterna är många men enkla – så nu kan alla bidra till att hålla företagets kontakter uppdaterade

Hantera dina projekt

Håll mindre i huvudet, på skrivbordet och på hårddisken – lägg det i Blikk istället. Skapa projekt direkt från vunna affärsmöjligheter eller direkt på en kund.  Blikk hjälper dig att hålla fler projekt igång samtidigt, med mindre arbetsbelastning och bättre kvalitetssäkring

  • Skapa projekt snabbt och enkelt från affärsmöjlighet eller kund
  • Hantera löpande- och fast pris
  • Lägg upp och administrera både interna och externa projektmedlemmar
  • Tidrapportering

Mobil arbetsorder

Med Blikk Arbetsorder får du full koll på alla pågående och utförda uppdrag. I realtid. Personalen får sin arbetsorder direkt i mobilen och kan enkelt rapportera tid på rätt jobb tack vare den oslagbara kombinationen med Blikk Tid.