Mobilapp

Med Blikk mobilapp har du kontoret på fickan och kan utföra det mesta av ditt arbete var du än är. I appen sköter du tidrapporteringen, fotar kvitton och kan hålla koll på alla dina arbetsordrar och projekt.   

Kraftfull funktionalitet med Blikk mobilapp

 • Startsida med internt nyhetsflöde
 • Använd appen för tidrapportering och kvittohantering
 • Mobil arbetsorder för dig som är ute på fältet
 • Säljstöd med kontaktregister och säljtavla
 • Åtkomst till dina projekt och projekttavlan
Ladda ner Blikk Business Ladda ner Blikk Business

Teamet möts på startsidan

Med Blikk mobilapp blir du uppdaterad om interna nyheter och rutiner för din verksamhet samt kommentera och gilla dina medarbetares nyheter och inlägg.

Tidrapportera och hantera kvitton & utlägg direkt på plats

Rapportera din tid i mobilen och se till att alla timmar, avvikelser och tillägg kommer med. Rapporteringen tar några sekunder och tider nedklottrade i ett pappersblock är ett minne blott.

Hantera dina kvitton och utlägg direkt när inköpet har gjorts. Du fotar ditt utlägg med mobilen direkt på plats, och kan sedan välja att registrera kvittot på en gång, eller via desktop. Genom att fota dina kvitton och utlägg säkerställer du att du får med alla kostnader, och du slipper besväret med att gå igenom kvittohögen varje månad. Därefter skickas utlägget automatiskt för attestering och godkännande till attestansvarig person.

Arbetsorder i mobilen

Med Blikk Arbetsorder i mobilen får du full koll på alla pågående uppdrag i realtid. Personalen får sin arbetsorder tillsammans med tydliga instruktioner i sin mobilapp, och kan enkelt rapportera sin tid på rätt jobb och spara dokument på rätt uppdrag. Med kartfunktionen aktiverad har de även möjlighet att ange koordinater och karta för arbetsplatsen där ordern ska utföras. Skulle det uppkomma ändrings- och tilläggsarbeten (ÄTA-arbeten) är det enkelt att fota avvikelsen och skapa en arbetsorder av denna, direkt på plats, samt rapportera tid mot den i mobilen.

Kontaktregister

Med Blikk mobilapp har du tillgång till alla dina kontakter, kunder och medarbetare. För att du snabbt ska kunna komma i kontakt med personen har varje kontaktkort försetts med klickbara länkar som triggar ett nytt mail, ett telefonsamtal eller ett sms.

Håll koll på dina affärer – även när du är på språng

Se alla dina pågående och planerade affärer, och hantera dem i den smarta säljtavlan, även när du inte har en dator till hands. Här får du snabbt en tydlig överblick över vilka kunder som behöver kontaktas, och vad du behöver göra för att kunna flytta affären till nästa steg i säljprocessen. Genom att svepa affärsmöjligheten till höger eller vänster kan du enkelt justera vilken status den har i er säljprocess.

Projektöversikt i mobilen

Se och planera dina projekt från Blikk mobilapp, även när du inte har en dator tillgänglig. I projekttavlan får du överskådlig bild över era planerade och pågående uppgifter, och du kan enkelt flytta dem i önskad prioritetsordning genom att dra och släppa på önskad plats. Du kan också skapa nya projektuppgifter och bocka av checklistor med deluppgifter allt eftersom uppgifterna slutförts. Allt via mobilen!

Passar för

Bransch

 • Konsult & IT
 • Bygg & Entreprenad
 • Rekrytering & Bemanning
 • Marknad & kommunikation
 • Ekonomi & redovisning

Anställd

 • Se dina uppgifter för dagen och vilka som är försenade
 • Tidrapportera och fota dina kvitton & utlägg
 • Hantera arbetsordrar i mobilen
 • Tillgång till kontaktregister och säljtavla
 • Överskådlig projektplanering och projekttavla

Arbetsledare/projektledare

 • Informera och kommunicera med dina anställda
 • Tilldela arbetsordrar direkt via mobilen
 • Se status på pågående och avslutade affärer
 • Överskådlig projektplanering och projekttavla
 • Kontoret på fickan – var du än är

"Vi registrerar all vår tid i Blikk, på det projekt/uppdrag det avser. Blikk håller även koll på vilka resor och andra kostnader som tillhör respektive projekt. Enkelheten och integration med löne- och ekonomisystem har också gjort att vi minskat administrationstiden avsevärt."

Läs mer om hur vi hjälper ARCTIC GROUP

 

Fredrik Åström, VD Arctic Group

"Blikk är molnbaserat, lättanvänt och tillhandahåller mobilapp för medarbetarna på fältet. Det finns funktioner som vi kan växa in i, och sist men inte minst upplevde vi en mycket bra respons från Blikk när vi framförde önskemål och tips och behövde support."

Läs mer om hur vi hjälper LINSON

Martin Sochor, Team leader Linson

"Blikk samlar många av de funktioner som är väsentliga för oss som konsultbolag. Vi har en smidig tidrapportering som underlag för både fakturering och lönehantering. Vi har möjlighet att ta ut ett flertal olika rapporter och kan även hålla koll på siffror såsom debiteringsgrad, registrerade utlägg och tid"

Läs mer om hur vi hjälper ICTECH

 

Anna Forsberg, CFO IcTech

"Med Blikk har vi fått helt nya insikter i hur vi arbetar med försäljning. Vår produktionsplanering har också kunnat organiseras på ett mycket smidigare sätt. Uppföljningen är glasklar och vi orienterar nu våra interna möten runt Blikk och den information vi samlar där."

Läs mer om hur vi hjälper ARCLIGHT FX

 

Gabriella Kalteneckar, COO Arclight FX

"Blikk har gjort att vi har fått mycket större kontroll över våra arbeten. Arbetad tid kommer in dagligen, leverantörsfakturorna hamnar rätt, och projekten är enkla att följa upp."

Läs mer om hur vi hjälper FJÄRRTEK

 

Erik Isaksson, VD Fjärrtek

 

Integrera Blikk med ert ekonomisystem för att minska administrationen

 

Slipp dubbelarbete genom Blikks integration med Visma eEkonomi och Visma Administration. Sammanställ fakturaunderlag direkt och slipp stansande.

Läs mer

Synka kunder och artiklar mellan systemen, skapa upp nya projekt, hämta leverantörsfakturor och överför fakturaunderlag sömlöst.

Läs mer

 

Blikk erbjuder öppet API. Du som integratör kan skapa egna kopplingar för att kommunicera med Blikk och hämta och skriva information till ett annat system.

Läs mer

 

 

Lönehantering med några klick. Överför all rapporterad tidsdata via lönekoder till marknadens vanligaste lönesystem.

Läs mer

 

 

Vill du se hur Blikk kan hjälpa ditt företag? 

Testa Blikk gratis i 14 dagar eller boka en demo idag.