Avtalshantering

Blikk Avtalshantering ger full kontroll och överblick över alla leverantörsavtal, kundavtal och interna avtal.

Avtalshantering (planerad i Blikk Pro 2019)

  • Med avtalsfakturering kan du automatiskt fakturera kunder med ett visst intervall   
  • Få full kontroll och överblick över alla dina avtal 
  • Bevaka uppsägningsdatum av avtal och få påminnelser 
  • Jobba med behörighetsstyrning så att rätt person har tillgång till rätt avtal 
  • Skicka ut dokument för digital signering till flera parter (via Scrive & BankID) 

Planerad i Blikk Pro under 2019. Delar av ovanstående funktionalitet finns även i vår äldre produkt Blikk Classic. Kontakta oss om du vill ha mer information.

Bevakningsfunktion med påminnelse

Missa inte ett uppsägningsdatum eller ett tillfälle till omförhandling med hjälp av systemets påminnelsefunktion.

Med Blikks Avtalshantering ligger du hela tiden steget före och kan förekomma eventuella tillfällen till omförhandlingar och uppsägningsdatum i god tid, vilket på sikt sparar pengar för ditt företag.

Dokument med versionshantering

Se till att samla alla dokument kopplat till avtalen på ett ställe, för enkel åtkomst. I ett överskådligt avtalsregister samlar du företagets interna och externa avtal så att du enkelt kan komma åt dem när du behöver dem.

Blikks versionshantering ser dessutom till att du alltid sitter med det senaste dokumentet.

Behörighetsstyrning

Genom systemets behörighetsstyrning ser ni till att rätt person har behörighet och tillgång till rätt avtal och information.

Integrera Blikk med andra system och minska manuell hantering 

Med integrationskopplingen till Visma eEkonomi, Visma Administration och Fakturering får du fullständig koll på projekten hela vägen fram till fakturering.

Läs mer

Fortnox-integrationen ger stöd för hela projektprocessen. Från nytt projekt och kund, till rapportering av tid, material, utlägg, leverantörsfakturor och fakturering.

Läs mer

Underlätta lönekörningen. I Blikk kan du exportera löneunderlag av det format som stöds av Visma Lön, Fortnox Lön, Crona Lön, Kontek Lön och Hogia Plus.

Läs mer

Importera företagsdata från Checkbiz när du lägger till en ny kund. Med integrationen hämtar du organisationsnummer och kontaktuppgifter.

Läs mer

Blikk erbjuder 

Molnbaserad tjänst

Blikk är molnbaserat och tillgängligt överallt där det finns en internetuppkoppling. Det finns även en mobilapp för nedladdning på både iPhone- och Androidenheter.

Om mobilappen

Kostnadsfri support

I vårt hjälpcenter hittar du både guider och svar på vanliga frågor. Du kan också ringa eller chatta med vår support (vardagar 8-17) direkt inne från systemet om du behöver mer hjälp. 

Utforska hjälpcenter

Kom igång-kurser

Boka en uppstartskurs. Vi hjälper er med inställningar och att hitta rätt arbetssätt. Kursernas innehåll är anpassade för din verksamhet och det finns olika kursupplägg att välja mellan.

Se kursalternativ

Inga bindningstider

I Blikk finns inga bindningstider. Du kan välja att få en faktura varje månad eller betala 12 månader åt gången. Väljer du årsfaktura får du även en rabatt på dina licenskostnader.

Se licenser & priser 

Vill du se hur Blikk kan hjälpa ditt företag? 

Testa Blikk gratis i 14 dagar eller boka en demo idag.