Förena lust med nytta i sommar. Lyssna på en roande podd som samtidigt gör dig lite smartare och ger inspiration till jobbet i höst. Här har vi samlat några tips på bra poddar för dig som vill utveckla ditt företag. Lyssna och njut av ledigheten!

Framgångspodden

Populär podd där entreprenören Alexander Pärleros samlar karriärstips, personlig utveckling och humor – detta tillsammans med framgångsrika gäster från alla möjliga branscher.

Digital marknadsföring

Tony Hammarlund intervjuar branschexperter och ledare inom digital marknadsföring. Du får konkreta tips om allt från sökmotoroptimering och sociala medier till branding och design.

Karriärpodden

Eva Ekedahl intervjuar Sveriges mest framgångsrika kvinnliga ledare om deras karriärer. Hur har de nått toppen och vilka är deras bästa tips?

Säljpodden

För säljare, marknadsförare och företagare som vill få både inspiration och fler trogna kunder. Drivs av Säljarnas Riksförbund och gästas av spännande personer.

Bildningspodden

Kunskap ger makt! Kunniga forskare från Stockholms universitet djupdyker på ett underhållande sätt i så vitt skilda ämnen som ”Den svenska synden”, ”Stress”, ”Modeindustrins historia” och ”Berlinmuren”.

Under femton

Har du en kvart över? Henric Smolak och en gäst diskuterar ett hett aktuellt ämne i högst femton minuter. Gör dig uppdaterad på nyheter inom tech och digitala fenomen.

Starta eget-podden

Vassa entreprenörer och experter bjussar på sina viktigaste insikter och tips i Driva Egets tre poddar. Varva den mest kända, Starta Eget-podden, med syskonpoddarna Business Hacks och Ordinary People who do Badass Things.

Länkar till poddar:
Framgångspodden
Digital marknadsföring
Karriärpodden
Säljpodden
Bildningspodden
Under femton
Starta eget-podden

Trevlig lyssning!