Blikk fortsätter att växa och rekryterar ny supportchef

Annika Andersen har rekryterats som supportchef till Blikk Sverige, med säte i Piteå. Hon kommer närmast från Speedledger i Göteborg, marknadsledare på molnbaserad bokföring.  

-Vi är oerhört glada över att ha lyckats locka hem Annika till Piteå och Blikk. Med en tillströmning av kunder från hela Sverige kommer hennes kompetens inom kundsupport och kundservice att vara oerhört värdefull. Att bibehålla vår höga kundnöjdhet i takt med att vi växer är mycket viktigt för oss, säger Niklas Gustafsson VD på Blikk.

Systemet är fullt integrerat med flera marknadsledande ekonomisystem, bland annat Visma och Fortnox. Under det senaste året har tillväxten i bolaget varit stor och antalet kunder har ökat från ett trettiotal till mer än 170 företagskunder och över 2000 användare.

– Jag ser verkligen framemot att bli en del av Blikks spännande resa. Det finns ett enormt driv och härlig atmosfär inom bolaget. Det ska bli kul att få bidra till att vi växer, ta hand om våra kunder och visa allt som Blikk har att erbjuda. Det känns också fantastiskt roligt att flytta hem till Norrbotten, jag har längtat efter både snö och minusgrader, säger Annika.

Under 2018 räknar Blikk med att antalet kunder och användare kommer att fortsätta accelerera.

– Vi satsar stort på riksmarknaden och en förutsättning för detta är att bygga ett team i världsklass. Förutom Annika har vi innan årsskiftet anställt en ny säljare och vi planerar att rekrytera ytterligare personal under våren, avslutar Niklas.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!