Våra produkter

Blikk är ett flexibelt system som hjälper ert företag att minska administrationen, spara tid och öka lönsamheten. Systemet används dagligen av tusentals användare inom många olika branscher som IT, bygg och hantverk, entreprenad, kommunikation och redovisning. Det finns flera versioner av Blikk – välj den som passar ert företag bäst.

Ett system. Enkel överblick.

  • Samla ditt företags viktigaste funktioner i ett molnbaserat system
  • Få full koll på kunder, försäljning, arbetsorder, projekt, tidredovisning, kvitton, utlägg, fakturering och löneunderlag.
  • Integrera Blikk med ditt ekonomisystem; Fortnox, Visma eEkonomi och Visma Adminstration/Fakturering  
  • Exportera kompletta lönefiler för import till de vanligaste lönesystemen

Blikk Pro eller Blikk Business - välj den version som passar ditt företag bäst

Blikk är det flexibla systemet som passar många olika företag och branscher. Välj den modulpaketering som passar din verksamhet bäst, Blikk Pro (komplett funktionalitet) eller Blikk Business (primärt för tidredovisning och arbetsorder). Det finns möjlighet att välja mellan flera olika licenser, beroende på den roll som användaren har i ditt företag. 

”Med Blikk Pro får vi många funktioner samlade på ett och samma ställe. Att systemet har ett modernt och lättanvänt gränssnitt är även det ett stort plus.”

– Wilma Östlund, Baringo, användare av Blikk Pro

Välj den version som passar ditt företag bäst 
  Blikk Pro Blikk Business Blikk Easy
Passar Komplett funktionalitet Tidrapportering & projekthantering Tidrapportering för lön
Tidrapportering 
Projektplanering     
Projekt/Arbetsorder  
Avvikelsehantering (ÄTA)    
Säljstöd & offertverktyg    
Kvittohantering
Faktura- & *löneunderlag *
Kontakt- & kundregister  
Uppgifter & kanbantavlor    
Rapporter 
Analysverktyg    
Avtalshantering    
Komplett resursplanering  Tilläggstjänst: Endast ledighet & sjukanmälan Tilläggsjänst: Endast ledighet & sjukanmälan
Mobilapp
Startsida med intranät    
Integration Fortnox, Visma eEkonomi/Administration
Koppling till lönesystem
E-signering via Scrive & BankID  
Åtkomst för din redovisningsbyrå
Ärendehantering (planerad)      
 

 

Blikk Byrå för redovisningsbyråer

Digitalisera administrationen och frigör tid för att utveckla din verksamhet. Med Blikk Byrå får du full koll på tidredovisningen – både för fakturering och lön. Slipp manuell hantering av tidrapporter, kvitton, utlägg och fakturaunderlag. Jobba med återkommande uppgifter, kundvård, anståndslistor och analyser. Öka debiteringsgraden, ta rätt betalt för dina uppdrag och underlätta lönehanteringen. Genom byråportalen kan du dessutom förenkla samarbetet med dina kunder. Vi erbjuder även fördelaktiga partnerupplägg så att du kan öka dina byråintäkter.

Är du en mindre byrå med max två användare? Då kan du även använda all funktionalitet i Blikk Byrå – helt kostnadsfritt! 

 

”Efter implementeringen av Blikk Byrå har vi kunnat minska ner på antalet program, vilket har lett till stora tid- och kostnadsbesparingar.”

– Helena Wackt, Diem Ekonomibyrå, användare av Blikk Byrå

Blikk Partnerportal - kostnadsfri partneringång för redovisningsbyråer

Underlätta samarbetet med dina kunder och minska dubbelarbetet. Blikk erbjuder en kostnadsfri partneringång för byråer med kunder som använder Blikk. I partnerportalen kan du som byrå se och sakgranska alla dina kunders tidrapporter, kvitton och utlägg. Du kan dessutom underlätta löneadministrationen genom att exportera färdiga löneunderlag för import till lönesystemet. 

Blikk Easy - närvaro, frånvarorapportering, kvitton och resa

Spara tid och underlätta lönehanteringen. Blikk Easy passar företaget som söker ett molnbaserat system för närvaro- och frånvarorapportering. Dina anställda kan även registrera resa, traktamenten och kvitton. Blikk Easy är kompatibelt med marknadens vanligaste lönesystem och du kan kostnadsfritt bjuda in din redovisningsbyrå för att sakgranska allt som registrerats samt exportera korrekta löneunderlag. Från 29 kr per månad och användare.

 

Blikk erbjuder 

Molnbaserad tjänst

Blikk är ett molnbaserat system, vilket innebär att det är tillgängligt överallt där det finns en internetuppkoppling. Det finns även en mobilapp för nedladdning på både iPhone- och Androidenheter.

Om mobilappen

Kostnadsfri support

I vårt hjälpcenter hittar du både guider och svar på vanliga frågor. Du kan också ringa eller chatta med vår support (mån 9-17, tis-fre 8.30-17) direkt inne från systemet om du behöver mer hjälp.

Utforska hjälpcenter

Utbildningar & rådgivning

Boka uppstartshjälp eller rådgivning. Vi hjälper er med att hitta rätt arbetssätt, göra inställningar och utbilda era användare. Innehållet är anpassat för din verksamhet.

Läs mer

Inga bindningstider

I Blikk finns inga bindningstider. Du kan välja att få en faktura varje månad eller betala 12 månader åt gången. Väljer du årsfaktura får du även en rabatt på dina licenskostnader.

Se licenser & priser