Kontakter

Samla alla dina kunder, leverantörer och samarbetspartners på ett ställe

Nu är det enklare att ha bättre koll på kunderna. Med Blikk kan du lägga in kunder och skriva anteckningar direkt i mobilen efter avslutat möte. Du grupperar kunder med egna etiketter och skapar uppgifter till dig själv och kollegorna, kopplat till en särskild kund eller projekt. Möjligheterna är många men enkla – så nu kan alla bidra till att hålla företagets kontakter uppdaterade

Se filmen

Skapa nya företag och kontaktpersoner direkt i mobilen

Gör det till en vana att lägga in nya företag och viktiga kontaktpersoner direkt via blikk i mobilen, även när du är på resande fot och inte har en dator till hands. På det sättet kan du alltid vara säker på att kontaktregistret i blikk är uppdaterat och att det där mobilnumret finns där när du behöver det.

Spara privata och allmänna anteckningar på kunden

Genom att spara dina anteckningar på kunden i blikk kan du vara säker på att aldrig glömma bort vad som sades på mötet, samtidigt som du håller dina kollegor uppdaterade vilket förenklar när någon av dina kollegor behöver kontakta kunden. Ofta kan det vara de små detaljerna som kan göra att man faktiskt vinner en affär. Vid känslig information, eller information som är menat enbart för dig själv kan du naturligtvis välja att markera anteckningen som ”privat” vilket gör den synlig endast för dig.

Skapa privata uppgifter – till dig själv eller kopplat till en kund

För att säkerställa att du inte glömmer att ringa ett viktigt samtal eller skriva den där offerten, kan du välja att lägga en uppgift på dig själv och dessutom kopplat till en specifik kund eller ett företag. Du kan även välja att lägga uppgiften som privat.

Delegera uppgifter till kollegor

Du kan också välja delegera en uppgift till någon av dina kollegor att exempelvis kontakta en kund. Genom att arbeta med uppgifter kopplat till kunder i blikk minskar ni risken att uppgifterna faller mellan stolarna. Dessutom får du en tydlig överblick över vilka uppgifter som är akuta eller försenade.

Gruppera kunder genom att skapa egna sökbara etiketter

Håll ordning på dina kunder och kontakter genom att gruppera dem med en sökbar etikett såsom exempelvis VIP-kund, samarbetspartner eller något annat som särskiljer kunden. På så sätt blir det enkelt att söka fram alla kunder inom en speciell kategori.

Fritextsök eller filtrera kundlistan efter kundansvarig eller valda etiketter

I blikk är det enkelt att snabbt hitta den kund du söker. Genom att använda någon av de olika sökalternativ som finns hittar du snabbt ett sätt som passar dig. Exempelvis kan du välja att filtrera kundlistan enbart utifrån de kunder som du själv eller någon annan i företaget är ansvarig för.

Exportera kundlistor för riktade utskick, kampanjer eller sms.

Använd exportfunktionen för att göra riktade kampanjer, utskick eller sms. Kombinerat med etikettfunktionen får du dessutom en tydlig gruppering över vilka som ska ingå i den specifika kampanjen eller utskicket.

Testa gratis i 14 dagar

Ingen betalning eller uppsägning behövs