Kontakter

Med Blikk är det enkelt att hålla koll på sina kontakter. Blikk samlar alla kunder, leverantörer och samarbetspartners på ett ställe!

Uppdatera ditt kontakt-och kundregister direkt i mobilen

I Blikk är det enkelt att hålla ditt kontakt- och kundregister uppdaterat. Lägg in nya företag och viktiga kontaktpersoner direkt via Blikks mobilapp, även när du är på resande fot och inte har en dator till hands.

I ett smart register får du koll på alla dina kontakter och vad du har för relation till dem. Med inbyggt GDPR-stöd får du också hjälp att behandla uppgifterna på ett korrekt sätt. 

Gruppera kunder med hjälp av etiketter

Håll ordning på dina kunder och kontakter genom att gruppera dem med en sökbar etikett som exempelvis A-kund, samarbetspartner eller något annat som särskiljer kunden. På så sätt blir det enkelt att söka fram alla kunder inom en speciell kategori.

Spara anteckningar på kunden

Genom att spara dina anteckningar direkt på kunden inne i Blikk glömmer du inte bort vad som sagts på ett möte, samtidigt som du håller dina kollegor uppdaterade.

Skapa uppgifter kopplat till en kund

I Blikk kan du lägga en uppgift på dig själv, eller en kollega, och kopplat till en specifik kund eller ett företag. Kanske för att påminna om att ringa ett viktigt samtal eller skriva en offert till kunden.

Du kan även välja att lägga uppgiften som privat, vilket gör den synlig endast för dig.

Exportera kundlistor för riktade utskick, kampanjer eller sms

Använd exportfunktionen för att göra riktade kampanjer, utskick eller sms.

Kombinerat med ettikettfunktionen får du dessutom en tydlig gruppering över vilka som ska ingå i den specifika kampanjen eller utskicket.

 

Koppla samman Blikk med dina andra applikationer

Vill du se hur Blikk kan hjälpa ditt företag? 

Testa Blikk gratis i 14 dagar eller boka en demo idag.