Välkommen Magnus!

Välkommen Magnus Hallin

Vi inleder det nya året på bästa tänkbara sätt – med att välkomna ännu en medarbetare till Blikk-teamet. Säg hej till Magnus Hallin, som tillträder rollen som säljare. Varmt välkommen Magnus, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är sportfåne som är född och uppvuxen i Luleå. Trots att jag inte utövar sport i samma utsträckning som tidigare följer jag det mesta i sportväg. Är det någon form av idrott på tablån blir jag direkt insatt och vill lära mig mer om det. När det finns tid är jag gärna på golfbanan eller hittar på någon annan rolig aktivitet tillsammans med familjen.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Innan jag började på Blikk arbetade jag nästan tre år som supporttekniker på ett IT-konsultföretag, där jag hjälpte ett större företag med all deras IT. Dessförinnan har jag alltid arbetat med försäljning, vilket har gett mig värdefull erfarenhet från en mängd olika branscher.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Jag ser fram emot att använda mina tidigare erfarenheter och hjälpa företag att hitta en lösning på deras dagliga huvudvärk. Blikk känns som en värktablett som kan göra vardagen både enklare och effektivare!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!