Kom igång med Blikk

Uppstartshjälp & rådgivning

Som ny kund är det första steget att implementera Blikk i er verksamhet. Blikk är flexibelt och passar företag inom många branscher – så inställningar behöver göras för att systemet ska fungera optimalt för just er. I de flesta fall kan det vara bra att ta hjälp från oss, för att ni på ett tidseffektivt sätt ska kunna bygga upp det bästa arbetsflödet för ert företag.

Vi hjälper er att komma igång 

Våra konsulter ger er stöd och råd, hjälper er med inställningar och kan även utbilda er personal om ni så önskar.
Vi erbjuder skräddarsydda uppstarter, generella grundkurser och rådgivning. Välj det alternativ som passar ert företag bäst.

Grundkurs
Inställningar

Från SEK 3995


Grundkursen passar dig som är ny kund i Blikk Pro/Business/Byrå, men även dig som redan är kund hos Blikk och inte riktigt kommit igång ännu. Efter kursen kommer du som administratör att på egen hand kunna göra nödvändiga inställningar och komma igång med grundläggande funktioner. I kursen ingår en genomgång av begrepp, inställningar och grundläggande funktioner samt två individuella rådgivningstimmar, som bokas efter kurstillfället.

BOKA GRUNDKURS – Blikk Pro/Business

BOKA GRUNDKURS – Blikk Byrå

Kundanpassad
uppstart

Offert 


Passar dig som vill ha en kundanpassad uppstart och mer omfattande hjälp med att implementera Blikk. Som en del av uppstarten presenterar vi ett förslag på arbetssätt, samt ger rekommendationer för era inställningar i Blikk. Vi kvalitetssäkrar inställningarna och avslutar med ett uppföljningsmöte där vi även föreslår eventuella justering. Uppstarten är kundanpassad och priset kan variera. Offert skickas efter att vi har genomfört ett kostnadsfritt behovssamtal med er.

LÄS MER & BOKA BEHOVSSAMTAL

 Löpande
rådgivning

SEK 990/timme 


Vill du ha rådgivning i kundspecifika frågor eller få fördjupad information om hur ditt företag kan nyttja olika moduler i Blikk? Boka en rådgivningstimme så hjälper en Blikk-konsult dig med det du vill veta. Denna tjänst är både för dig som har varit igång i Blikk ett tag och vill ha mer hjälp, samt för dig som som ska boka rådgivning efter att ha deltagit i grundkursen (webbinariet). Vill du boka tid för behovssamtal/kundanpassad uppstart i systemet? Välj istället tjänsten ”Kundanpassad uppstart”.

BOKA RÅDGIVNING