Nu blir det ännu enklare att koppla ihop Blikk med Fortnox

Integrera Blikk med Fortnox

Många företag inser att det nu är viktigare än någonsin att digitalisera. Inte minst på grund av den rådande situationen där många företagare tvingas arbeta på distans, men också för att digitalisering på sikt ökar både effektiviteten och lönsamheten i verksamheten.

Därför är vi på Blikk extra tacksamma över att få vara en del av Fortnox nya marknadsplats vars syfte är just det; att hjälpa företag att bli mer effektiva.

Genom marknadsplatsen kan företagare, med bara några få klick, koppla ihop system som Blikk med den ekonomiska administrationen. Enkelt och smidigt, även för den som inte har kommit så långt i sin digitalisering.

-Tillsammans med våra partners hjälper vi till att automatisera många arbetsmoment som idag kan upplevas som tidskrävande. Att koppla på en Partner-app för att exempelvis underlätta tid och projekt kan ge företaget och de anställda bättre kontroll, säger Johan Widenberg Partner & Integration, Fortnox.

Blikk fungerar som ett försystem till Fortnox bokföringsprogram.

-Genom att koppla ihop Blikk med Fortnox får våra kunder ett komplett affärsflöde, från projekt och tidrapportering till fakturering och uppföljning. Här finns stora möjligheter att både minska onödig manuell hantering och undvika dubbelarbete, säker Kersti Bergström VD på Blikk.

Mer om Blikks integration med Fortnox:

  • Hantera kontakter artiklar, bokföringsprojekt och resultatenheter mellan systemen
  • Överför fakturaunderlag till ekonomisystemet
  • Hämta in leverantörsfakturor
  • Registrera kvitton och skapa kvittoverifikat

Är du nyfiken på att veta mer om hur du kan koppla ihop Blikk med Fortnox? Läs mer här. 

Upptäck fördelarna med Blikk!