CRM & offertverktyg

I Blikks CRM hanterar du allt från första kontakt med kunden till offert, avslutad affär och genomfört uppdrag.

Öka er försäljning med Blikk CRM & offertverktyg

 • Vårda dina kundrelationer och skapa nya affärer
 • Affärsmöjligheter med tidsbestämda uppgifter och filtrerbara etiketter
 • Smidigt offertverktyg med digital signering
 • Säljtavla för tydlig överblick över hela säljprocessen
 • Tillgång till dina kontakter var du än är med Blikks mobilapp

Tappa inte bort viktiga affärer

Slipp alla post-it-lappar och Excel-listor. Blikk CRM samlar alla kontakter, telefonnummer, anteckningar och uppgifter på dina kunder, på ett och samma ställe. 

Med hjälp av säljtavlan får du en tydlig överblick över vilka stadier era affärsmöjligheter befinner sig i. Här kan du skapa affärsmöjligheter och följa hela säljprocessen – från första förfrågan från kunden, till offert, förhandling och vunnen affär.

Flödet i säljtavlan bygger på att affärsmöjligheten alltid ska ha en tidsbestämd aktivitet eller uppgift för att säkerställa att du aldrig tappar någonting mellan stolarna eller missar en viktig affär. Ni anpassar själva den säljpipe som ditt företag vill jobba med genom att rubriksätta de olika stadierna så de överensstämmer med ert egna arbetssätt. Via den smidiga drag-and-drop-funktionen kan ni gemensamt se till att affärerna hela tiden flyttas framåt i er säljprocess.

 

Skapa affärsmöjligheter

När din kontakt blir en affärsmöjlighet kan du ange ett värde på affären, ange vilken sannolikhet det är att affären blir av och sätta ett förväntat stängningsdatum. Vid vunnen affär kan du enkelt välja att skapa en order direkt från affärsmöjligheten.

Offertverktyg med digital signering

I Blikk CRM finns ett smidigt offertverktyg för att skapa och redigera offerter. Du kan lägga till artiklar och antal, eventuella rabatter, hantera uppgifter om ROT/RUT, addera fritext samt justera och anpassa de fält som du vill dölja eller addera till offerten. Du kan även se hur offerten kommer att se ut i realtid, jobba med versionshantering och interna kalkyler.  

 

Kommunicera i kundportalen

Skicka offerten till din kund, direkt från Blikk eller genom att ladda ned en pdf eller kopiera en länk. Skickar du offerten direkt från Blikk kan säljare och kund även skriva kommentarer och kommunicera via kundportalen. Kunden accepterar offerten med ett klick eller genom e-signering via Scrive & BankID. 

 

Passar för

Säljaren

 • Tappa inga viktiga affärer mellan stolarna
 • Tillgång till dina kontakter  via Blikk mobilapp
 • Kategorisera och filtrera kunder och affärer med etiketter
 • Offertverktyg med digital signering
 • Den smarta säljtavlan hjälper dig att driva affären framåt till nästa steg

Säljchefen

 • Följ hela säljprocessen från första kontakt till vunnen affär
 • Se till så det alltid finns en nästa aktivitet inbokad på dina säljare
 • Översikt och status på offerter som ligger ute
 • Tilldela säljavsvar för alla era kunder

VD:n

 • Vårda dina kontakter och skapa nya affärer
 • Följ pågående och vunna affärer i säljtavlan
 • Håll koll på vad som offererats
 • Rapporter och underlag som underlättar framtida strategiska beslut för din verksamhet

"Vi registrerar all vår tid i Blikk, på det projekt/uppdrag det avser. Blikk håller även koll på vilka resor och andra kostnader som tillhör respektive projekt. Enkelheten och integration med löne- och ekonomisystem har också gjort att vi minskat administrationstiden avsevärt."

Läs mer om hur vi hjälper ARCTIC GROUP

 

Fredrik Åström, VD Arctic Group

"Blikk är molnbaserat, lättanvänt och tillhandahåller mobilapp för medarbetarna på fältet. Det finns funktioner som vi kan växa in i, och sist men inte minst upplevde vi en mycket bra respons från Blikk när vi framförde önskemål och tips och behövde support."

Läs mer om hur vi hjälper LINSON

Martin Sochor, Team leader Linson

"Blikk samlar många av de funktioner som är väsentliga för oss som konsultbolag. Vi har en smidig tidrapportering som underlag för både fakturering och lönehantering. Vi har möjlighet att ta ut ett flertal olika rapporter och kan även hålla koll på siffror såsom debiteringsgrad, registrerade utlägg och tid"

Läs mer om hur vi hjälper ICTECH

 

Anna Forsberg, CFO IcTech

"Med Blikk har vi fått helt nya insikter i hur vi arbetar med försäljning. Vår produktionsplanering har också kunnat organiseras på ett mycket smidigare sätt. Uppföljningen är glasklar och vi orienterar nu våra interna möten runt Blikk och den information vi samlar där."

Läs mer om hur vi hjälper ARCLIGHT FX

 

Gabriella Kalteneckar, COO Arclight FX

"Blikk har gjort att vi har fått mycket större kontroll över våra arbeten. Arbetad tid kommer in dagligen, leverantörsfakturorna hamnar rätt, och projekten är enkla att följa upp."

Läs mer om hur vi hjälper FJÄRRTEK

 

Erik Isaksson, VD Fjärrtek

 

Integrera Blikk med ert ekonomisystem för att minska administrationen

 

Slipp dubbelarbete genom Blikks integration med Visma eEkonomi och Visma Administration. Sammanställ fakturaunderlag direkt och slipp stansande.

Läs mer

Synka kunder och artiklar mellan systemen, skapa upp nya projekt, hämta leverantörsfakturor och överför fakturaunderlag sömlöst.

Läs mer

 

Blikk erbjuder öppet API. Du som integratör kan skapa egna kopplingar för att kommunicera med Blikk och hämta och skriva information till ett annat system.

Läs mer

 

 

Lönehantering med några klick. Överför all rapporterad tidsdata via lönekoder till marknadens vanligaste lönesystem.

Läs mer

 

 

Vill du se hur Blikk kan hjälpa ditt företag? 

Testa Blikk gratis i 14 dagar eller boka en demo idag.