Case

Resultat Redovisning & Revision

Resultat Redovisning & Revision i Piteå är experter på småföretagande. När de letade efter ett webbaserat och användarvänligt tidredovisningssystem föll valet på Blikk.

claus-thingvall-advise-north

Daniel Lale Svensson
Auktoriserad redovisningskonsult
www.resultatrevision.se

– Blikk är enkelt att använda och mycket av det vi jobbar med i systemet sker intuitivt, säger Daniel Lale Svensson, auktoriserad redovisningskonsult.

Elite Accounting

Hej Daniel! Berätta lite om Resultat Redovisning & Revision.

Vi är en lokal revision- och redovisningsbyrå i Piteå som levererar redovisning och revisionstjänster till alla branscher och företag. Man skulle kunna säga att vi är företagarnas högra hand.

 

Varför valde ni Blikk?

Vi valde Blikk för att vi letade efter ett webbaserat tidredovisningssystem som håller måttet. När Blikk presenterade sitt erbjudande kände vi att vi hade hittat just det. Det matchade våra behov bra.

 

Hur jobbade ni innan ni började med Blikk?

Vi jobbade tidigare i ett äldre tidredovisningsprogram, men eftersom vi skulle börja använda Fortnox som bokförings- och faktureringssystem, och samtidigt behålla Visma Lön som lönesystem, blev Blikk en bra lösning som kunde hantera båda systemen samtidigt.

 

Hur jobbar ni konkret i Blikk?

Vi rapporter den tid vi har lagt ner för respektive kund och uppgift. Det gör vi för att skapa våra egna löner, men framförallt för att leverera korrekta fakturor till våra kunder. Ordning och reda är nyckelord i redovisning och revisionsvärlden.

 

Vad är det bästa med Blikk?

Att det är användarvänligt med ett bra gränssnitt. Mycket av det vi jobbar med i programmet sker intuitivt.

 

Hur har er roll gentemot kunderna förändrats genom digitaliseringen?

Jag skulle säga att den inte har förändrats särskilt mycket än. Vi var ett bra bollplank innan digitaliseringen, och är fortfarande starka rådgivare åt våra kunder idag. Men jag är övertygad om att digitaliseringsprocessen kommer att generera mer och bättre automatiseringar som tar bort dubbeljobb och onödiga stansningar i vår bransch. Då kan vi istället större fokus på rådgivning till våra kunder och på så vis komma ännu närmare dem.

 

Hur tar ni nästa steg i Blikk?

Det är fortfarande lite oklart, eftersom vi är nöjda med hur det funkar just nu. Men kanske kommer vi att börja använda oss av bevakningslistorna. De har vi inte testat fullt ut än.

 

Något tips till andra byråer som funderar på att börja med Blikk?

Tveka inte, utan kör bara! Blikk är en bra produkt som ständigt blir bättre. Det finns också en oerhörd lyhördhet för förbättringar i systemet.

Upptäck hur Blikk kan skapa tid för ditt företag

Se fler case

PaBe Redovisning

CASE | REDOVISNING & REVISION

PaBe Redovisning

”Med Blikk Byrå (Free) kan jag enkelt organisera mina kundkontakter och samla alla dokument på ett lättöverskådligt sätt…”

claus-thingvall-advise-north

CASE | REDOVISNING & REVISION

Diem Ekonomibyrå

”Efter implementeringen av Blikk har vi kunnat minska ner på antalet program, vilket har lett till stora tid- och kostnadsbesparingar.”

claus-thingvall-advise-north

CASE | REDOVISNING & REVISION

Malmö City Redovisning

”Med Blikk får vi många viktiga funktioner samlade i ett användarvänligt system där allt hänger ihop på ett bra sätt.”