Vi på Blikk – Jonas Lindberg utvecklare

Säg hej till Jonas Lindberg, utvecklare hos oss på Blikk.

Kan du berätta lite mer om dig själv?

-Jag är 25 år gammal och har jobbat på Blikk sedan 2015. På min fritid älskar jag att programmera, spela trummor och vara med min fru Anneli i vårt nyinköpta hus på Djupviken i Piteå.

Vilken är din favoritfunktion i Blikk?

-Min favoritfunktion i Blikk är helt klart uppgiftstavlan i projektmodulen. Jag använder den dagligen för att hålla koll på vad jag ska göra och hur mycket tid jag lägger på en enskild uppgift. Dessutom får jag en väldigt bra överblick över hur vi ligger till i utvecklingen och vem som ska gör vad och när.

Vad sitter du och jobbar med just nu?

-Just nu sitter jag och arbetar med förbättringar kring skapandet av fakturaunderlag i Blikk.

Har du några tips och råd till unga tjejer och killar som är nyfikna på programmering?

-För de som är nyfikna och kanske vill börja programmera föreslår jag att man kikar på t.ex. Javascript och C# då det är lätt att komma igång med dessa programmeringsspråk och de ger en bred kompetens. Sedan ska man inte glömma att det finns oändligt mycket gratis resurser att tillgå på nätet som man kan lära sig av.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!