Vi på Blikk – Anders Vinblad von Walter utvecklingschef

Säg hej till Anders Vinblad Von Walter, utvecklingschef och glädjespridare här på Blikk.

Kan du berätta lite mer om dig själv?
Utvecklingschef på Blikk med snart 20 års erfarenhet från branchen. Under dessa år har rollen varierat mellan utveckling, teknisk projektledning, systemarkitektur och projektledning. Mitt huvudsakliga ansvar utöver programmering av produkten är att koordinera och stötta utvecklarna i det dagliga utvecklingsarbetet.

Vad sitter du och jobbar med just nu?
Just nu sitter jag och planerar för kommande releaser genom kravfångst och specning samtidigt som jag vidareutvecklar vår licens- och betalmotor.

Har du någon favoritfunktion i Blikk som du vill dela med dig av?
De nya projekt- och uppgiftstavlan är magisk! Den ger mig stora möjligheter att följa processen i vårt utvecklingsarbete. Vi lägger upp alla to-dos och jag kan i realtid se vad alla jobbar med just nu, hur planen ser ut framgent samt hur utvecklingen har gått jämfört med de tidsuppskattningar vi ursprungligen gjorde.

Är det något särskilt som du tar mycket inspiration från just nu?
.NET Rocks podcast har alltid varit en inspirationskälla för utveckling som jag följt sedan starten. Den är mycket bra för alla som är intresserade av och jobbar med programmering i Microsoft .NET-plattformen.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!