Välkommen Therese!

Säg hej till vår nya stjärna – Therese Svensson – som tillträder rollen som säljare. Varmt välkommen Therese, vi hoppas du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag bor idag i Öjebyn, en liten bit utanför Piteå med min sambo och vår dotter. Jag är uppvuxen i Skövde men i och med avsaknaden av den västgötska dialekten har människor oftast svårt att räkna ut vart jag kommer ifrån. Jag har de senaste 15 åren flyttat runt en hel del, både i Sverige och utomlands. Att jag skulle bosätta mig uppe i Norrbotten var absolut ingen självklarhet till en början utan mer en slump, men så här i efterhand ångrar jag det inte för en sekund.

Mina fritidsintressen kretsar kring sport. Jag är en riktig sportnörd och älskar framförallt lagsport. Till följd av ett trasigt korsband kan jag tyvärr inte utöva några bollsporter men hejar gärna på från sidan. Jag tränar även ett damlag i fotboll vilket gör att jag får behålla känslan av att ingå i ett lag även om jag själv inte kan vara med och spela.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Jag har egentligen alltid jobbat med service och kundkontakt och skulle inte vilja ha det på något annat sätt. För att nämna några tjänster jag haft de senaste 10 åren så har jag arbetat flertalet år utomlands som Supervisor/destinationsansvarig inom resebranschen, butikschef och säljledare inom detaljhandel samt event och bokningskoordinator inom biltestindustrin.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Blikk är ett spännande företag. Det som känns allra roligast är att ambitionen är hög och att Blikk verkligen är en levande produkt som hela tiden utvecklas. Detta är en helt ny bransch för mig så jag är ödmjuk inför uppgiften men ser fram emot allt nytt jag kommer lära mig av alla kollegor, samtidigt som jag själv hoppas kunna bidra med de erfarenheter jag har med mig i bagaget.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!