Vi hälsar Sara Lindberg varmt välkommen till oss på Blikk. Sara tillträder rollen som byråansvarig säljare.

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är en hemvändande Pitebo som efter 12 år utomlands flyttat hem till Sverige och Piteå. Har sambo, 2 barn och hund. Jag sjunger i kör, älskar att sjunga och dansa. Tycker om att spendera tid utomhus med familjen och att laga god mat. På senare tid har jag blivit padel-frälst så om helgerna är sannolikheten stor att du hittar mig på padelbanan.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Efter att jag utbildat mig till Civilekonom vid Handelshögskolan Umeå Universitet flyttade jag till Dublin, Irland för att skaffa mig internationell arbetslivserfarenhet. Tanken var att stanna ett år i Dublin, men tiden gick fort och efter tolv år på den gröna ön så gick flyttlasset hem. Under åren på Irland arbetade jag inom Fondadministration samt som Account Manager på Salesforce, jag sålde CRM-verktyg i licensform så ungefär samma upplägg som Blikk fast med helt andra användningsområden. Nu senast kommer jag från en roll som företagssäljare på Anticimex.


Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?
– Jag har nog ganska höga förväntningar på både Blikk och mig själv då min roll här går ut på att bygga upp ett nytt kundsegment, nämligen ekonomibyråer. Efter några inledande veckor har jag märkt att tempot här är högt, att mina synpunkter och förslag värderas samt att det är ett härligt gäng kollegor man fått. Jag ser fram många skratt under fikarasterna, intressanta samtal med kunderna och gillar aspekten att vi alla hjälps åt där det behövs. Att arbeta på en start-up är både spännande och krävande, men jag ser verkligen fram emot vad denna Blikk-resa ska erbjuda.