Välkommen Robin!

Välkommen Robin

Vi växer vidare och har nu glädjen att välkomna ännu ett stjärnskott till utvecklarteamet. Säg hej till Robin Skoogh, som tillträder rollen som systemutvecklare. Varmt välkommen Robin, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

Jag är ursprungligen från Uddevalla men är just nu bosatt i Luleå. Mina intressen är evigt förändrande, vilket har resulterat i att jag kan en del om väldigt mycket. Någonting som alltid har varit konstant i mitt liv är däremot intresset för djur och natur samt teknik, inte minst datorer. På fritiden ägnar jag mig helst åt utomhusaktiviteter i olika former. Nu på sommaren blir det bland annat en del odling.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

Jag är utbildad biolog och under mina studieår hann jag med att bo på flera orter i Sverige samt en sväng på Svalbard. Jag har även bott och jobbat på en fjällstation i Saltoluokta. Under pandemin växte mitt intresse för programmering och jag bestämde mig då för att gå några onlinekurser som gav mig blodad tand. Därefter sökte jag in till en distansutbildning i .Net-utveckling som jag slutförde i våras. Sista momentet i utbildningen var praktik som jag gjorde hos ett företag i Luleå.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

Jag ser fram emot att utöka min kompetens och fortsätta utvecklas i min roll. Mitt första intryck från Blikk är att det finns många kompetenta kollegor som är villiga att dela med sig av sin kunskap och för mig som är ivrig att få lära sig mer passar det perfekt. Det ska också bli riktigt att kul att kunna bidra med mina egna idéer och lösningar på saker och ting.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!