Välkommen Pasi!

Välkommen Pasi

Vi har nu glädjen att presentera ytterligare ett tillskott i vårt utvecklarteam. Varmt välkommen Pasi Tenhunen, vi hoppas att du kommer trivas hos oss på Blikk!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är uppvuxen vid kusten i Norrbotten men önskan om att få kortare vintrar gjorde att jag flyttade till vackra Karlskrona, vilket på många sätt kan påminna om skärgården i Bottenviken. När tillfälle ges så är jag gärna ute i naturen någonstans och går vandringsleder eller på annat sätt njuter av tillvaron i livet. Gillar också att resa och de upplevelser som det innebär.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Under många år var jag anställd inom staten där jag fick arbeta med ett flertal stora system med olika tekniker och programmeringsspråk, vilket varit otroligt lärorikt. Senaste tiden har jag arbetat inom Fintech med transaktionsintensiva system.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Det ska bli kul och spännande att kunna bidra med mina erfarenheter till Blikk och samtidigt få jobba med ett sånt härligt gäng!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!