Välkommen Olle!

Vi fortsätter att växa och startar året på bästa sätt – med att välkomna ännu en stjärna till vårt utvecklingsteam. Varmt välkommen Olle Jernelöf, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är född och uppvuxen i Piteå. Sedan barnsben har jag varit intresserad av teknik och hur saker fungerar. Något som yttrar sig både i mitt jobb och på min fritid, där jag bland annat ägnar mig åt flygsimulatorer, då flygfart är ett annat barndomsintresse. Därutöver gillar jag musik, att sjunga, spela gitarr och piano.

 

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Först studerade jag på rymdgymnasiet i Kiruna. Därefter gjorde jag min värnplikt i elva månader och sökte sedan till stridspilot. Den sökningen tog slut ungefär halvvägs in i antagningsprocessen, så jag beslutade mig då för att börja plugga till Civilingenjör på LTU. Efter en läsperiods pluggande kände jag mig färdig med skolbänken och var redo att ge mig ut i arbetslivet.

 

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk

– Jag hoppas kunna vidareutveckla mina kunskaper inom utveckling på en engagerande arbetsplats.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!