Välkommen Niklas!

Låt oss presentera Niklas Gustafsson, som tidigare jobbat på Speedledger, och numera är VD för Blikk.

Välkommen Niklas! Det har nu gått lite mer än en månad sen du tillträdde jobbet som VD för Blikk. Hur känns det?

– Mycket bra, Blikk är en spännande tjänst med enorm potential!

 Kan du berätta lite om dig själv. Vem är du och vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Jag har jobbat ungefär 10 år på SpeedLedger (en av de marknadsledande aktörerna på molnbaserad bokföring i Sverige) – en otroligt lärorik tid och fantastisk resa. Jag har jobbat framförallt med försäljning, partnerskap & samarbeten (i lite olika ledande befattningar). Privat är jag Piteåbo med familj och 3 barn – bosatt strax utanför Piteå. Idrottsintresserad och f.d. elitidrottare.

Vad planerar Blikk i framtiden?

-Vi ska fortsätta utvecklingen av Blikk och göra systemet ännu enklare. Parallellt med det bygger vi upp vår sälj- och supportorganisation. Inom några veckor kommer vi att kunna berätta mer om det!

 Har du någon favoritfunktion i systemet som du vill dela med dig av?

-Mina favoritfunktioner så här långt är uppgifter & försäljning.

Avslutningsvis vill vi även passa på att fråga dig; vad ser du som den största fördelen med Blikk jämfört med andra system på marknaden?

– Att Blikk samlar allt i ett system. Våra kundutvärderingar visar också att vi verkligen förenklar deras vardag, sparar dyrbar tid och skapar bättre lönsamhet. Så enkelt är det!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!