Välkommen Maria – Implementationskonsult på Blikk!

Vi hälsar Maria Hanno varmt välkommen till oss på Blikk. Maria tillträder rollen som Implementationskonsult.

Kan du berätta lite mer om dig själv?
– Född och uppvuxen i byn Pålberget utanför Piteå, dit jag återvände som bofast 2012. Fritiden går mest åt till att serva mina tre barn, men försöker också hinna med att bland annat vara ute och vandra så mycket som möjligt. Är vandringsledare för Friluftsfrämjandet och är även politiskt engagerad, där jag bland annat har ett uppdrag som nämndeman i tingsrätten som är intressant. Men just nu går annars den mesta fritiden åt till en skrivarkurs som jag läser på distans på 50%, då drömmen är att någon gång i livet skriva en bok. Onödig kuriosa är att jag är hyfsat bra på Wordfeud och aldrig har ätit godis.

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?
– Nu senast kommer jag från en tjänst som ekonom på Älvsbyns Kommun (men det var första gången på sexton år som jag faktiskt jobbade som ekonom sedan jag tog min examen!). Dessförinnan har jag bland annat hunnit med två svängar på bank. Men största delen av mitt yrkesverksamma liv har jag tillbringat inom besöksnäringen och de gröna näringarna, där jag drivit eget familjeföretag. I rollen som implementationskonsult känner jag att jag har nytta av alla mina tidigare kompetenser och erfarenheter!

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?
– Det som jag tilltalades av hos tjänsten som Implementationskonsult hos Blikk, var förmånen att få en inblick i många olika branscher och företag och kunna hjälpa till att underlätta deras vardag, vilket jag alltid har drivits av. Sedan verkade Blikk som en riktigt just och spännande arbetsplats; ett ungt och snabbt växande företag med en vilja att hela tiden utvecklas och bli bättre. Det tilltalade mig. Och hittills har mina högt ställda förväntningar redan överträffats flera gånger om!

 

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!