Välkommen Malin!

Vi expanderar snabbare än någonsin och är superglada över att välkomna Malin Wedin ombord som ny Content Manager. Välkommen till Blikk-familjen, Malin!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

Jag heter Malin Wedin, 35 år och bor på kullen i Piteå. Jag har en son på tre år och jag älskar att vara förälder (nästan alla dagar). Jag är en kreativ person som på fritiden målar tavlor eller umgås med nära och kära (ganska klychigt va?)

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

Tidigare har jag jobbat som marknadsansvarig på en stor koncern, där jag fick möjlighet att utveckla mina skills inom hela kedjan av marknadsföring. Jag har också pluggat digital strateg på Yrkeshögskolan i Piteå.

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

Jag ser fram emot att jobba i ett team med framåtanda- och tänk. Jag vill vara en del av framtiden och jag är säker på att Blikk är ett företag som kommer att göra skillnad. Jag är också väldigt nyfiken på den fina kultur som Blikk har skapat för sina anställda och ser fram emot att lära känna mina nya kollegor. Jag hoppas kunna bidra till ett ännu starkare varumärke för Blikk genom att skapa engagerande content. Jag är övertygad om att Blikk är rätt plats för mig och är redo att komma igång med mitt nya jobb!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!