Välkommen Magnus!

Blikk växer och vi vill hälsa Magnus Wallström från Boden varmt välkommen till oss i Blikk-teamet!

Hej Magnus, kan du berätta lite om dig själv?
Jag bor i hus i Sävast i Boden med 3 barn, 2 tonårskillar och en liten tjej som kom på senare dar (hon är bara 6). Jag gillar musik i allmänhet men särskilt hårdrock (melodiös). Förut sysslade jag mycket med musik då jag spelade gitarr och sjöng i diverse olika lokala hårdrocksband.

Jag gillar också skruvad humor (tänk Nilecity), hockey samt fotboll. Träning är en lite av en livsstil för mig och jag har tränat styrketräning, cykling och inlines i många år. Utöver musik och träning har jag även en förkärlek för god mat, att vistas i skog och mark och skapa ordning och reda. För mig är det en form av avkoppling att städa, organisera och klippa gräset.

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?
Tidigt i min karriär jobbade jag som IT-Ansvarig på ett Call-Center med cirka 100 anställda.
En dag ville min chef att jag skulle prova på säljyrket, vilket visade sig passa mig väldigt bra. Jag gillar den kick jag får av ett lyckat säljsamtal med en kund, och sedan dess har alla mina jobb varit av säljande karaktär och då primärt med att sälja tjänster/produkter inom it. Jag brukar skämtsamt säga att jag har ett svenskt rekord i hur många möten jag bokat, sett tillbaka på de 14 år som jag jobbat som säljare.

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?
På Blikk ser jag fram emot att bidra till teamet, utvecklas, ta ansvar, och framför allt att få vara en viktig spelare som bidrar till att Blikk lyfter och ”vinner ligan” (om vi ska tala hockey/fotbollsspråk). Jobbet är viktigt för mig och min vision är att Blikk ska vara ett företag alla känner till och en plats där folk vill jobba.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!