Välkommen Linda!

Välkommen Linda

Vi har nu glädjen att välkomna ännu ett stjärnskott till Blikk-teamet. Säg hej till Linda Nyström, som förstärker vårt team på användarstöd. Varmt välkommen Linda, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Som person har jag en stark upptäckarglädje och utsätter mig gärna för nya situationer. Jag älskar exempelvis att resa, träffa nya människor och kulturer. Jag gillar också att utmana mig själv och prova nya saker. Det kan vara allt från dykning till vandring. Ett annat stort intresse är agility, en fartfylld hundsport som jag utövar tillsammans med min Chihuahua Tyson.   

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Tidigare har jag arbetat i olika projekt för att införa nya intranät, webbplatser och appar till större företag. Nu senast jobbade jag i ett projekt där vi införde en VR-utbildning i vården. Jag brinner för kontakten mellan användaren och det digitala. Att göra svår teknik enkel och rolig för slutanvändaren helt enkelt. 

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Att få ha roligt tillsammans med mina kollegor och hjälpa kunderna under hela deras kundresa. Blikk är redan en toppen-produkt, men jag tror att vi tillsammans, både kunder och vi som jobbar här kan fortsätta göra Blikk ännu bättre. Jag ser fram emot att vara en del av laget som tar Blikk till toppen! 

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!