Välkommen Linda!

Välkommen Linda Segerström

Det känns fantastiskt roligt att välkomna ytterligare en stjärna till Blikk-teamet. Säg hej till Linda Segerström, som tillträder rollen som partneransvarig säljare. Varmt välkommen Linda, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är en go och glad Göteborgare som strandsatt mig i friluftslivets mecka, Åre. Sport har alltid legat mig varmt om hjärtat och som ung spelade jag både handboll och fotboll, där jag är stolt över att ha blivit Svenskmästare och Gothia cup vinnare. Numer har jag en stor passion för äventyr och älskar att ägna mig och hiking och skidåkning. Att spendera tid med min familj och vänner är också något som betyder mycket för mig, oavsett om det är på en exotisk resa eller en dag ute i backen.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Under de senaste 13 åren har jag varit verksam som framgångsrik mäklare, där jag har hjälpt människor att hitta sina drömhem och investeringsmöjligheter. Jag är stolt över mitt arbete och den tillfredställande det ger mig att se mina kunder nöjda. Men nu är det dags att hjälpa alla företag där ute att hitta rätt redskap för att underlätta sitt arbete genom att skapa tid i vårt grymma system.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Jag är tilltalad av Blikks produkt och ser fram emot att hänga med på denna spännande tillväxtresa där jag får använda mina kunskaper och erfarenheter för att bidra till Blikks fortsatta framgång. Min förhoppning är att arbeta i ett tätt team som skapar inspiration och arbetsglädje tillsammans.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!