Välkommen Kent!

Välkommen Kent

Vi fortsätter vår tillväxtresa och har nu glädjen att kunna presentera ännu en rekrytering till vårt team. Säg hej till Kent Karlsson, som tillträder rollen som CTO på Blikk. Varmt välkommen Kent, vi hoppas du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är ursprungligen från Slagnäs, men har under de senaste 20 åren bott på flertalet olika platser, både i Sverige och utomlands. I början av 2020 flyttade jag tillbaka till Sverige efter att ha bott 13 år i USA. Mina fritidsintressen kretsar kring teknik och datorer, men numera går mycket av fritiden åt till att introducera min fru och mina barn, som är födda och uppvuxna i USA, till den norrländska livsstilen.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Ända sedan jag flyttade till USA har jag arbetat inom techsektorn, där jag har hunnit med att vara på både startups i Silicon Valley och marknadsledande företag som Amazon. Innan jag började på Blikk arbetade jag 5 år på Amazon Prime Video i Seattle, där jag hade rollen som Senior Software Development Engineer. En av mina sista uppgifter på Amazon var att hjälpa till att integrera ett svenskt företag som de hade förvärvat.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Jag ser verkligen fram emot att kunna utnyttja de erfarenheter som jag fått från mina år i USA och implementera dem här, att hjälpa Blikk gå över till ett toppmodernt sätt att utveckla programvara!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!