Välkommen Kent!

Nu har vi glädjen att välkomna ännu en stjärna till Blikk-teamet. Säg hej till Kent Andersson, som tillträder rollen som ekonomiansvarig. Varmt välkommen Kent, vi hoppas att du kommer trivas hos oss på Blikk!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är född och uppväxt i Piteå där jag också bott större delen av livet, med undantag för några studieår i Luleå. På fritiden spenderar jag mycket tid med min fru och två barn, men jag försöker även hinna med några golfrundor på sommaren och någon padelmatch på vintern. Under vinterhalvåret spenderar jag också många timmar ute på Lindbäcksstadion då den äldsta grabben håller på med skidskytte och skidor, och jag blivit engagerad i bägge idrotterna.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– De senaste 14 åren har jag jobbat som ekonomi- och kansliansvarig på golfklubben i Piteå, där allt ifrån fakturering och lönehantering till löpande bokföring varit en del av mina arbetsuppgifter.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Jag läste både systemvetenskap och ekonomi på universitet så jag blir väldigt tilltalad av Blikks produkt. Företaget har även gjort en spännande resa och det känns motiverande att få hänga med på den fortsatta tillväxtresan med detta härliga gäng. Jag ser verkligen fram emot att hjälpa Blikk att växa och samtidigt lära mig nya saker under resans gång.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!