Välkommen Johannes – byråansvarig säljare på Blikk!

Nu kan vi presentera ännu en rekrytering till vårt team – Johannes Mårtensson som tillträder rollen som byråansvarig säljare.

Kan du berätta lite mer om dig själv?
– En skåning som sedan ett år tillbaka är återinflyttad till Norrbotten efter en mellanlandning i Skåne på två år. Är bosatt i en Norrbottensgård utanför Piteå med sambo och två små barn och har till samma by lyckats locka upp mina föräldrar från Skåne. Jag har alltid haft lätt för att knyta nya kontakter och brinner för relationsbyggande. Mina intressen är många, men utmärkande är nog mitt intresse för historia och ekonomi. Sedan ett par år tillbaka har jag varit ganska insnöad på finländsk historia.

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?
– Jag är utbildad civilekonom från LTU, det var så jag först hamnade i Norrbotten. Vid månadsskiftet avslutades min anställning som revisor på ett större revisionsföretag. Där arbetade jag med revision av främst små- och medelstora bolag i olika branscher. Innan dess hade jag ett antal yrken av olika slag, exempelvis banksäljare, bankkassör, chaufför och vaktmästare.

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?
– Har redan efter två veckor hunnit märka att Blikk är ett ambitiöst och kvalitetsmedvetet bolag som jobbar på i ett högt tempo. Det gillar jag och jag tycker det är väldigt motiverande att bli en del av en sådan miljö. Min primära roll på bolaget kommer att vara att ha ett särskilt kundansvar gentemot ekonomibyråer. Jag hoppas att jag med min bakgrund ska kunna bidra både med att nå ut till ekonomibyråer på ett bra sätt och samtidigt kunna vara ett internt stöd här på Blikk för att identifiera och föra fram behov som finns i branschen. Det är en bransch som står inför stora förändringar de närmsta åren och i Blikk Byrå ser jag ett kraftfullt verktyg för ekonomibyråer som vill kunna ställa om till nya digitala, effektiva och tidsbesparande arbetssätt.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!