Välkommen Joel!

Nu har vi glädjen att kunna presentera ännu en rekrytering till vårt utvecklingsteam. Varmt välkommen Joel Degerman!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?
– Jag bor i Jävre, en mindre by söder om Piteå och är 22 år gammal. Jag har alltid varit teknikintresserad men det var för ungefär 3 år sedan jag på riktigt började kolla och lära mig programmering. Jag fastnade direkt för det och sökte året efter till en yrkeshögskola som lärde ut programmering.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?
– Jag gick bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet och jobbade ett år med det efter studenten, men kände efter ett litet tag att jag skulle vilja göra något annat. Eftersom jag under det året jag jobbade hade börjat kolla på programmering på fritiden och verkligen tyckt det var kul så kändes det som ett naturligt steg att byta inriktning från bygg till teknik.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?
– Min förhoppning är att jag ska lära mig och utvecklas en hel del, speciellt inom mobilapplikationutveckling då det är det jag främst kommer att jobba med. Jag vill även bidra med idéer utifrån min kompetens och positivitet till hela Blikk-teamet.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!