Välkommen Joel!

Säg hej till Joel Winblad von Walter, vår nya stjärna i utvecklarteamet. Varmt välkommen Joel, vi hoppas att du kommer trivas hos oss på Blikk!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är född och uppvuxen i Luleå. Under tonåren fastnade jag för vågsurfing vilket har lett till att jag rest mycket, nu senast till Hossegor på Frankrikes västkust, men även hunnit bo på många olika platser i världen. För några år sen bestämde jag mig däremot för att flytta tillbaka till Luleå. Utöver vågsurfingen spelar jag gärna musik, datorspel eller umgås med vänner och familj.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Jag kommer senast från ett IT-konsultbolag där jag arbetade som konsult inom utveckling och förvaltning med fokus på .NET och databaser. Under mina sex år som konsult har jag haft möjlighet att jobba med många olika system av varierande storlek och komplexitet. Innan det studerade jag datateknik på Mittuniversitet i Östersund.  

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Jag ser fram emot att få ta del av den kunskap och kompetens som finns på Blikk och förhoppningsvis kunna dela med mig av mina kunskaper och tidigare erfarenheter. Jag har ju redan hunnit jobba några veckor och det ska bli otroligt kul att få fortsätta vara med i ett så pass duktigt och positivt utvecklingsteam.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!