Välkommen Jocke!

Vi är väldigt glada över att kunna välkomna ännu en stjärna till vårt utvecklingsteam på Blikk. Varmt välkommen Jocke Eman!

Kan du berätta lite mer om dig själv?
– Jag är en driven utvecklare/ljud och musiknörd som hamnade i Piteå med hjälp av Musikhögskolan för länge sedan. Kommer ursprungligen från Ö-vik men har bott till och från i Piteå med omnejd sedan 1992 så jag känner mig som en riktig norrbottning. Jag bor med min fru och 2 barn som är i småskoleålder i ett hus i Sjulnäs och trivs bra med lite lantlig miljö. På fritiden musicerar jag gärna, kanske spelar in något i min studio eller utvecklar något oväntat i Unity till mina VR-headsets. Finns det snö och bra väder så är brädbacken inte långt bort heller…

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?
– En massa saker… De senaste åren har jag jobbat på Webhelps utvecklingsavdelning som integrationsspecialist. Mycket kundbehovsanalyser samt programmering av applikationer för integrering mot callcentermiljö.

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?
– Jag hoppas att jag kommer att lära mig en massa saker eftersom min primära uppgift blir att arbeta med molntjänster ur driftsynpunkt vilket jag inte gjort tidigare. Jag trivs jättebra med de kollegor jag träffat (vilka är av ett begränsat antal p.g.a.… ja ni vet) Det verkar vara väldigt högt i tak och opretentiöst på utvecklingsavdelningen – alla jobbar mot samma mål –  att skapa en så bra produkt som möjligt utifrån kund och systemperspektiv. Jag hoppas att jag, med hjälp av min utvecklarerfarenhet, ska kunna hjälpa till att optimera vår molnplattform så att den är så effektiv som möjligt. Dessutom förväntar jag mig att både kunna roa och och bli road på jobbet. Att le och skratta är massor plusitivt för livskvalité tror jag.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!