Välkommen Isak!

Välkommen Isak

Vi avslutar året på bästa sätt – med att välkomna ytterligare en stjärna till vårt team. Säg hej till Isak Mörtzell som tillträder rollen som systemutvecklare. Varmt välkommen Isak, vi hoppas att du kommer trivas hos oss på Blikk!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är född, uppvuxen och boende i Luleå. På fritiden ägnar jag mycket tid åt teknik och utveckling och har ofta något sidoprojekt ”på gång”. När jag inte sitter inne träffar jag gärna vänner, fiskar eller tar en god öl i solen. Vistas helst inte utomhus i minusgrader om det inte är i skidbacken.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Jag kommer närmast från ett IT-konsultbolag där jag under en kortare period jobbade som utvecklingskonsult. Innan det har jag jobbat drygt 7 år som systemutvecklare på Telia, där jag har haft ganska varierande uppgifter. Allt ifrån mindre desktop-appar till stora, komplexa webbsystem. Under en kortare period har jag även drivit ett eget bolag inom systemutveckling.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Det ska bli riktigt roligt att jobba med en produkt jag tror på. Jag ser även fram emot att få vara med och förvalta, utveckla och säkerställa att Blikk som system kan växa, utan att ”få växtvärk”.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!