Välkommen Ida!

Vi inleder det nya året med att välkomna en ny stjärna till användarstöd. Varmt välkommen Ida Holmström!

Kan du berätta lite mer om dig själv?
– Jag kommer ursprungligen från Gävle men har bott den största delen av mitt vuxna liv i Köpenhamn. För två år sedan flyttade jag och min sambo till Piteå, då han kommer härifrån. Resor, festivaler, träning och vänner är viktiga delar i mitt liv, även om det mesta av tiden just nu läggs på renovering av vårt hus.

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?
– De senaste åren har jag främst arbetat med projekt- och eventkoordinering. Jag har en personalvetarexamen från Högskolan i Gävle i bagaget och har bland annat jobbat på en tidningsredaktion, samt med utbildningar och kundservice. Nu senast har jag tillsammans med min sambo drivit ett eget företag inom fordonskonstruktion.

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?
– Jag har fått intrycket av att Blikk är ett engagerat och ambitiöst företag som vill framåt och som samtidigt verkligen bryr sig om sina kunder. Jag ser fram emot att vara delaktig i den utvecklingen, lära mig nya saker och själv utvecklas i min arbetsroll. Mina förhoppningar är att jag ska kunna bidra med inspiration, problemlösning och nya idéer. Det ska bli spännande att lära känna nya arbetskollegor och jag har en känsla av att jag kommer trivas på Blikk!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!