Välkommen Hanna!

Låt oss presentera vår nya stjärna i Blikk-gänget, Hanna Vesterberg! Hanna gjorde sin praktik hos oss som en del av sin utbildning till Digital Strateg, och blev snabbt en i vårt team.

Hej Hanna, kan du berätta lite om dig själv?

– Jag heter Hanna, är 30 år och bor utanför Piteå i en villa med mina två döttrar på 6 och 4. I botten utbildad löneadministratör men nu även nyexad digital strateg. Min fritid ägnas såklart åt mina barn, men får jag tid över är jag väldigt intresserad av hudvård. Ägnar några timmar per dag att lyssna på podcasts, främst dokumentärer och personporträtt, men även gärna om teknik och hudvård då såklart.

Vad tycker du är fördelen med att bo och jobba i Piteå?

– Det bästa med Piteå och Norrbotten är att det känns som att allt finns här. Efter att ha bott i New York och Stockholm var jag rädd att Piteå skulle kännas litet, men det finns så mycket här! Det finns jobbmöjligheter, min familj, årets alla årstider och fint boende till rimligt pris, och med internets möjligheter kan man beställa allt som inte går att köpa lokalt. Men behöver helt enkelt inte vara utan någonting.

Hur ser du på din framtid här på Blikk?

– Jag är en driftig person som gillar när det finns mycket att göra. Ensidighet och monotont tråkar ut mig, och då har jag hittat rätt arbetsplats för på Blikk händer det alltid saker. Mina dagar ser aldrig likadana ut och jag älskar variationen. Jag ser också fram emot att vara med och sätta Blikk på kartan och att vi inom ett par år är top of mind när man söker ett system för att förenkla sin administration.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!