Välkommen Frida!

Med vår snabba tillväxtkurva utvecklas också behovet av nya roller – möt vår nya People Manager. Välkommen till laget, Frida Johansson!

Kan du berätta mer om dig själv? 
Jag är 32 år och bor i Piteå. Jag har två barn som är 6 och 3 år gamla som jag tillbringar mycket av min lediga tid med både ute i naturen, lekställen och hemmavid. Mina intressen är att få tillverka saker eller bygga om möbler så det får ett nytt liv, annars är träning och umgås med mina vänner som står mig nära i hjärtat.

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

Jag har tidigare arbetat som HR-partner i ett privatägt bolag. Där arbetsuppgifterna var varierande i allt från rekrytering till att finnas som ett bollplank för produktionscheferna.

Vad är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

Mina förväntningar är att få utvecklas och få bygga rollen utifrån vad Blikk behöver samt att agera bollplank för medarbetare och chefer. Jag får känslan av att det är ett härligt gäng, där alla arbetar tillsammans, vilket jag är glad att få vara en del av. Att få vara med i denna resa är en stark drivkraft för mig och jag kommer garanterat stortrivas här.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!