Välkommen Fredrik!

Välkommen Fredrik

Blikk-teamet fortsätter att växa. Nu har vi glädjen att välkomna Fredrik Karlsson, som tillträder rollen som systemutvecklare. Varmt välkommen Fredrik, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är en 40-årig spelnörd som efter nästan två decennier i Luleå bestämde mig för att flytta tillbaka till Piteå för ett par år sedan. Numera bor jag i villa tillsammans med min fru Alexandra och bonusson Noah. Ett av mina stora intressen är som sagt spel och jag spelar allt från datorspel till brädspel och penna-och-papper-rollspel. Nu till vintern kommer jag även längta efter min skoter som jag sålde förra året.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Jag har arbetat som systemutvecklare sedan 2007. De första tio åren jobbade jag som konsult och fick då chansen att arbeta med uppdrag inom en mängd olika branscher och företag runtom i Sverige. Därefter har jag mestadels arbetet i produktbolag, vilket känns roligare än att vara konsult, och kommer närmast från Mobilaris som utvecklar system för gruvbolag.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Jag hoppas kunna bidra med mina tidigare erfarenheter i Blikks spännande resa framåt, samtidigt som jag själv får utvecklas och bli bättre. Det känns också som att jag kommer trivas väldigt bra i detta positiva och härliga gäng!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!