Välkommen Eric!

Välkommen Eric

Vi fortsätter vår tillväxtresa och har nu glädjen att välkomna ännu en stjärna till Blikk. Säg hej till Eric Bergqvist, som förstärker vårt utvecklarteam. Varmt välkommen Eric, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är en vanlig kille från Fjärås. Mina största intressen är sport, spel och matematik vilket också speglar min personlighet. Fotboll har varit ett av mina favoritintressen sedan barnsben, men när Chalmers-studierna tog över fick jag lägga skorna på hyllan. Jag har nyligen fått två fantastiska barn, så dem och familjen tar upp mycket av min tid just nu. När jag inte jobbar, tränar eller umgås med familjen brukar jag spela något intressant TV- eller brädspel.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Jag pluggade datateknik med inriktning mot datavetenskap och funktionell programmering på Chalmers, vilket sedan ledde till en karriär inom mjukvaruutveckling. Jag har jobbat med olika tekniker och haft roller som både utvecklare, arkitekt, team lead och CTO.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Att med mina tekniska kompetens och erfarenhet få möjlighet att bidra till Blikks fortsatta expansion. Jag vill vara med och bygga en bra företagskultur dit utvecklare vill komma samtidigt som vi bygger en kvalitativ produkt nu och för framtiden.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!