Välkommen Emilia!

Välkommen Emilia

Vi expanderar i en rasande takt och är glada att hälsa ännu en stjärna välkommen till vårt utvecklarteam. Varmt välkommen Emilia Granström Anundi – vi ser fram emot att skapa fantastiska stunder tillsammans här på Blikk!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är en 31-åring som bor i Piteå tillsammans med min man och 2-åriga dotter. Jag har ett stort intresse för upptäckande och lärande i olika former och spenderar gärna min lediga tid ute på resande fot, experimenterandes i köket, inhandlandes nya böcker eller med att lära mig något nytt!

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Har spenderat de senaste sju åren som enhetschef inom hemtjänsten på Piteå kommun. Under min föräldraledighet bestämde jag mig för att göra mer av mitt intresse för utveckling och den problemlösning som det innebär och skolade då om mig via en distansutbildning.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Jag ser fram emot att få lära mig av alla fantastiska förmågor som befinner sig här. Det känns roligt att få ta del av den gemenskap och inspirerande miljö som Blikk har att erbjuda!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!