Välkommen Elin!

Välkommen Elin

Vi fortsätter vår tillväxtresa och har nu glädjen att välkomna ännu ett tillskott i vårt team. Säg hej till Elin Larsgren som tillträder rollen som UX-designer. Varmt välkommen Elin, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är en ganska energisk och nyfiken 23 åring med passion för kreativ problemlösning. Jag har just flyttat hem till Piteå igen efter två år i Göteborg följt av två år i Egypten där jag spenderat mina studier och gjort en satsning inom fridykning. På min fritid ägnar jag mig gärna åt skapande i olika former, men är även en hängiven friluftsentusiast som trivs allra bäst nära naturen. Att hänga vid klätterklippan med vänner och att ge mig ut med tältet i fjällen, vandra och leva det enkla livet är något jag uppskattar.

 

Vad har du gjort innan du kom med Blikk?

– Jag har läst en kandidat i interaktionsdesign där jag fått möjlighet att lära mig hur man utvecklar digitala produkter med användaren i fokus genom hela processen. Utöver det har jag frilansat som fotograf sedan tonåren, framförallt med inriktning på lifestyleporträtt, äventyr och undervattensbilder. Något jag i viss omfattning gör utanför jobbet när jag får förfrågningar. Jag har också arbetat lite med journalistik och har ett par år som barista på nacken.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Jag tror väldigt mycket på Blikk och ser fram emot att vara en del av resan mot ett gränssnitt som känns ännu mer intuitivt och matchar våra kunders behov ännu bättre. Det känns väldigt meningsfullt för mig att kunna bidra till något som har så stor potential att spara tid och underlätta för hårt arbetande människor i sina yrkesliv. Därtill ser jag fram emot att vara en del av ett passionerat team med ett starkt driv. Detta är en av de stora anledningarna till att jag sökte mig till Blikk.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!