Välkommen Didrik!

Välkommen Didrik

Vi fortsätter vår tillväxtresa och välkomnar ännu ett stjärnskott till vårt utvecklarteam. Varmt välkommen Didrik Vetander, vi hoppas att du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är född och uppvuxen i Mora i Dalarna. Det var via studier på Umeå Universitet som jag hamnade i Norrland. Familjen och barnen tar upp det mesta av tiden, men jag försöker vara så aktiv som jag kan på min fritid. Senaste åren har det varit diskgolf som varit mitt stora intresse.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Jag har programmerat nästan hela mitt liv och studerade till civilingenjör inom UX vid Umeå Universitet. Därefter har jag främst arbetat som konsult och genom det fått testa på det mesta inom systemutveckling. Under de senaste fem åren har jag arbetat på ett annat SaaS-bolag.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Jag tror att Blikk som företag jobbar med rätt värden och syn på sina anställda. Det är i ett sådant företag jag velat jobba, så det känns kul att äntligen få testa det! Jag hoppas kunna bidra som programmerare och idéspruta, då jag drivs av att ligga i framkant vad gäller nya effektiverare metoder och tekniker.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!