Välkommen Dennis!

Välkommen Dennis

Vi fortsätter vår tillväxtresa och har nu glädjen att välkomna ännu ett stjärnskott till vårt utvecklarteam. Varmt välkommen Dennis Nordgren, vi hoppas du kommer trivas hos oss på Blikk!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är en 30-åring som har ett stort intresse för utveckling på olika nivåer. Det spelar ingen roll om det är mjukvara, hårdvara, privat eller i tjänst. Just nu är jag bosatt i Boden, men jag och min fru planerar att flytta till Piteå inom kort. På fritiden gillar jag att träna, spela datorspel och att koppla av.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Jag har studerat 3 år systemutveckling i södra Sverige. Efter det har jag har varit projektledare på ett SaaS-bolag där jag varit inblandad i ”hela flödet” av produkterna. Allt från att konfigurera servrar till att vara ute på plats hos kund.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Jag vill kunna använda mina tidigare erfarenheter och bidra till en positiv miljö. Jag ser själv fram emot att utvecklas och bli bättre. Med tanke på Blikks fantastiska gäng så tror jag att det kommer komma naturligt.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!