Välkommen Davod!

Vi fortsätter att växa och kickar igång hösten på bästa sätt – med att välkomna ännu en stjärna till vårt säljteam. Varmt välkommen Davod Basiri, vi hoppas du kommer trivas hos oss!

 

Hej Davod, kan du berätta lite mer om dig själv?
– Jag är en född och uppvuxen Pitebo som har en stark koppling till musik och eventlivet här uppe. Lever med sambo, bonusbarn och vår fantastiska katt Francis i ett hus på Strömnäs, ett stenkast från centrala Piteå. Matupplevelser och musikupplevelser är stora passioner i mitt liv, där jag bl.a. driver en grill och BBQ-forum samt en inspelningsstudio där det spelas in till allt från tv och radio till skivor och Spotify med olika artister. Då jag inte jobbar med mitt dagsjobb så syns jag oftast på en scen runt om i landet. Resa och prova olika matupplevelser i världen är något jag längtar efter att kunna göra igen.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?
– De senaste åren har jag jobbat som bryggmästare och sälj/eventansvarig för ett mikrobryggeri här i Piteå. Allt från ren tillverkning och utveckling av hantverksöl till säljmöten, etableringar och olika events. Jag har arbetat mycket inom sälj och upphandling/inköp under åren men har även en bakgrund som universitetslärare i musik.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?
– Att få följa denna spännande resa som Blikk är på väg inom och att få vara ett kugghjul i hela maskineriet. Ett bolag som sätter fokus på sina medarbetare som i sin tur brinner för sina kunder och kundrelationer. Jag hoppas att kunna bidra med mina tankesätt och idéer samt att kunna utvecklas vidare inom Blikk. Jag känner mig taggad att arbeta med detta fantastiska team och ser en fin framtid!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!