Välkommen Caroline!

Säg hej till vår nya stjärna på användarstöd – Caroline Persson. Varmt välkommen Caroline, vi hoppas du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?
– Jag är född och uppvuxen i Piteå. Kommer ursprungligen från Munksund, men flyttade in till centrala stan i tidiga tonåren. Bor med min sambo i en villa på Klubbgärdet sedan ett par år tillbaka. På min fritid lägger jag ner mycket tid på att rita och måla i alla dess former. Ett relativt nyfunnet intresse inom det är digital konst, sjukt roligt!

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?
– De senaste åren har jag jobbat inom detaljhandeln, där jag har jobbat som både säljare, Visual Merchandiser och även butikschef. Har innan dess varit inne i frisörbranschen och även en kortis inom bank.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?
– Jag har höga förväntningar måste jag säga! Det är ju ett lite läskigt kliv för mig att lämna en bransch som jag har örnkoll på, och ge sig in i något helt nytt. Men det känns redan nu helrätt, och jag är övertygad om att jag kommer att trivas väldigt bra tillsammans med detta grymma gäng. Ser fram emot att vara med på framtidsresan med Blikk som bolag.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!