Välkommen Camilla!

Nu förstärker vi vårt säljteam med ännu en stjärna. Säg hej till Camilla Karlsson, som tillträder rollen som säljare. Varmt välkommen Camilla, vi hoppas att du kommer trivas hos oss på Blikk!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är en glad och sprallig tjej som flyttade till mysiga Piteå för cirka åtta år sedan, innan dess har jag bland annat bott i Arvidsjaur och Umeå. På fritiden försöker jag umgås med vänner och familj så mycket jag kan och gillar att åka iväg på mysiga utflykter eller hitta på andra roliga aktiviteter som retar skrattnerven.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Jag har mestadels arbetat med försäljning och kundservice inom olika branscher som bank, försäkring och logistik. En av de saker jag älskar allra mest med försäljning är att hitta den perfekta lösningen baserat på kundernas behov. Det är en speciell känsla som uppstår när man känner att kunderna blir genuint nöjda.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få hjälpa kunderna att se vilka möjligheter de har att kunna tidseffektivisera sitt administrativa arbete med Blikk, men även att få jobba med alla härliga och kompetenta kollegor. Man känner starkt att alla här älskar att vara på jobbet, det är en fin energi att vara kring på dagarna. Att få hänga med på Blikks tillväxtresa och fortsätta utvecklas ännu mer inom försäljning ser jag också fram emot!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!