Välkommen Åsa!

Välkommen Åsa

Vi fortsätter vår tillväxtresa och har nu glädjen att presentera ännu ett tillskott i vårt team. Säg hej till Åsa Långström, som tillträder rollen som testledare på Blikk. Varmt välkommen Åsa, vi hoppas du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag bor i Ursviken utanför Skellefteå tillsammans med man och tre barn. På fritiden åker jag gärna till vår stuga som ligger på en ö ute i havet. Där kan jag verkligen varva ner och ladda batterierna. Jag har även ett stort idrottsintresse och spelade under många år ishockey. Under pandemin valde jag däremot att lägga skridskorna på hyllan. Nu är det mest fotboll som gäller, och då på tv. Det är inte många Premier League matcher som inte visas på vår tv.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Jag har en magisterexamen inom ekonomi och började min jobbresa inom revisionsbranschen innan jag blev erbjuden att börja jobba på IT-avdelningen på dåvarande Ernst & Young i Skellefteå. Resan gick sedan vidare till Aditro/Visma som applikationskonsult. De senaste fem åren har jag jobbat på Bizview som applikationsexpert och testare. Sista året arbetade jag uteslutande med test i min roll som QA Analyst.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Blikk är inne på en spännande resa som jag gärna vill vara en del av. Det tillsammans med att Blikk är ett företag som månar om både anställda och kunder är två ytterligare anledningar till att jag valde att börja jobba 9 mil hemifrån. Att det dessutom är ett härligt gäng som jobbar på Blikk gör ju inte saken sämre. Jag hoppas att mina erfarenheter inom test ska hjälpa till att förbättra kvaliteten på produkten och att jag hittar buggarna innan kunderna gör det.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!