Välkommen Annika!

I januari fick vi i Blikk-teamet ett efterlängtat tillskott till vår supportavdelning i form av Annika Andersén. Annika kommer närmast från Speedleger AB där hon jobbat med programsupport och som Teamleader. Vi är så glada att ha kunna välkomna henne till oss på Blikk, men också tillbaka till sin hemort Piteå.

– Välkommen Annika, hur känns det att flytta hem till Piteå & Norrbotten?

Det känns fantastiskt roligt att vara tillbaka på riktigt och inte bara hemma på besök. Snön och minusgraderna som var det jag längtade bort från när jag flyttade till Göteborg är nu det som jag nu uppskattar allra mest. Inget är som hemma.

– Kan du berätta lite om dig själv. Vem är du och vad har du gjort innan du kom till Blikk?

I grunden är jag redovisningsekonom, under utbildningstiden arbetade jag en tid på Swedbanks telefonbank där jag för första gången lärde mig hur otroligt givande och utvecklande det är att jobba med kundsupport.  Efter det jobbade jag ett antal år på GoExcellent både som Support Agent och som Mentor. De senaste två åren har jag jobbat på Speedledger i Göteborg med bland annat bokförings- och programsupport samt som Teamleader. Där har jag även drivit och producerat podcasten Bokföringspodden.  Jag har också ett eget företag som receptskapare av lågkolhydratskost och drömmer om att få publicera mina egna böcker.

– Vad ser du framemot mest?

Det jag ser framemot mest är få följa med på resan som väntar Blikk framåt vilket känns oerhört spännande. Det ska bli kul att få bidra till att vi växer och så ser jag så klart fram emot att ta hand om alla våra kunder och få visa hur mycket Blikk har att erbjuda.

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!