Välkommen Albin!

Säg hej till vår nya kollega Albin Sandberg, som tillträder rollen som Content/SEO-ansvarig. Varmt välkommen Albin, vi hoppas du kommer trivas hos oss!

 

Hej Albin, kan du berätta lite mer om dig själv?
– Jag är född och uppvuxen i Skuthamn, strax utanför centrala Piteå. Som så många andra pitebor har jag hunnit med att bo ett par år i Stockholm, innan hemlängtan gjorde sig påmind och jag återvände till Piteå vid årsskiftet 2018/2019. Sedan dess har det mesta av min fritid gått åt till husrenoveringar. Givetvis har jag däremot tagit mig tid att följa Norrlands bästa hockeylag – Skellefteå! Mat, dryck och det nyfunna kajakintresset är andra saker som ligger mig varmt om hjärtat.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?
– Mitt arbetsliv har alltid kretsat kring digital marknadsföring, e-handel och grafisk formgivning. Nu senast har jag arbetat på en digital marknadsföringsbyrå där jag hjälpt både stora och små företag inom olika branscher att förbättra sin närvaro och skapa nya affärer online.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?
– Jag har höga förväntningar, både på mig själv och på Blikk som arbetsgivare. Framförallt ser jag fram emot möjligheten att ta ett bredare grepp om marknadsföringen och förbättra kundresan ytterligare, så att fler företag får chansen att uppleva fördelarna med Blikk!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!