Välkommen Agnes!

Säg hej till vår nya stjärna – Agnes Nilsson – som tillträder rollen som implementationskonsult. Varmt välkommen Agnes, vi hoppas du kommer trivas hos oss!

 

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag bor tillsammans med min man och våra två pojkar i en Norrbottensgård i Bergsviken. På fritiden hänger jag mer än gärna med familj och vänner och när det finns tid spelar jag hockey i Rosvik eller tränar styrketräning. Under vårvintern hittar du mig i fjällen i en solig snögrotta med ett korsord i handen.

 

Vad har du gjort innan du kom till Blikk?

– Jag är utbildad Civilekonom och de senaste åren har jag jobbat som verksamhetskonsult med inriktning mot fastighetsbranschen. Under tiden jag studerade jobbade jag på bank.

 

Vilka är dina förväntningar inför att jobba på Blikk?

– Mina förväntningar var höga då jag hade hört mycket gott om Blikk innan min anställning och nu efter två veckor på företaget trivs jag som fisken i vattnet. Jag ser framemot att utvecklas vidare tillsammans med Blikk och alla härliga kollegor!

Vill du vara med på Blikks resa?

Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som vill ansluta till vårt team. Spana in våra lediga tjänster – kanske finns det något som passar just dig!