Uppgifter

Låt inget ramla mellan stolarna

Skaffa en överblick över företagets uppgifter, enskilda medarbetares att-göra-listor och åtgärder som hör till specifika projekt och kunder. Dra och släpp relevant information direkt där den hör hemma, sätt egna etiketter för att underlätta gruppering och sökning, eller fritextsök för att snabbt hitta rätt.

Se filmen

Integrerat med er egen epost

Med Blikks smarta Outlook-plugin kan du skapa uppgifter direkt från din Outlook (Office 365 och Exchange online). På det här sättet undviker du att uppgifter och att göra-listor samlas på olika platser på ditt skrivbord och i din dator.

 

Läs mer

Få översikt över alla, egna, delegerade, avslutade och försenade uppgifter

Låt inga uppgifter ramla mellan stolarna. Blikk samlar alla uppgifter på ett och samma ställe vilket gör att det blir enkelt att se vilka uppgifter som är avslutade, och vilka som behöver skyndas på för att inte bli försenade. Här kan du också se status på alla de uppgifter som har delegerats till dina medarbetare.

Koppla till kontaktpersoner, projektdeltagare och kunder

Se också till att koppla dina uppgifter till rätt person. Namn, kontaktuppgifter, mail och annat som är kopplat till den specifika uppgiften samlas då på ett och samma ställe vilket gör det väldigt smidigt att jobba med sina uppgifter. Vilket är en av förutsättningarna för att de faktiskt ska bli gjorda.

Sätt ansvarig och förfallodatum för enkel uppföljning

Många uppgifter faller mellan stolarna på grund av att man är otydlig kring vem som faktiskt är ansvarig. Ofta använder man mail för att tilldela uppgifter till varandra. Nackdelen är att det blir svårt att följa upp att det där samtalet som skulle göras faktiskt blir gjort.
Med Blikk kan du välja en ansvarig person till uppgiften men också ett datum då den ska vara utförd. På så sätt kan du enkelt följa uppgiften bland listan av delegerade uppgifter för att se så att den inte blir försenad. Något som kan vara avgörande i många vunna affärer.

Få sms-aviseringar och påminnelser direkt från systemet

Ibland kommer det uppgifter som är extra viktiga eller kanske till och med akuta. Genom att markera den som ”hög prioritet” och bocka för alternativet sms-avisering kommer uppgiften automatiskt placeras högst upp i den ansvariges lista av uppgifter samtidigt som det går iväg ett sms-meddelande.

Ändra eller lägg till personer och företag med ett enkelt klick

Skapa deluppgifter som bockas i när de slutförts

Ett effektivt sätt att driva din uppgift framåt är att skapa deluppgifter. Varje deluppgift går att bocka av, och du kan när som helst lägga till fler deluppgifter om det dyker upp saker som måste göras som är kopplat till den specifika uppgiften. Och genom att bocka i rutan ”privat” blir uppgiften endast synlig för dig själv.

Testa gratis i 14 dagar

Ingen betalning eller uppsägning behövs