Ny uppdatering av Blikk mobilapp

uppdatering-mobilapp

Nu påbörjar vi transformationen mot en smidigare app för tidrapportering och projekthantering. Under året kommer vi successivt att uppdatera den nya appen modul för modul, med målet att göra jobbet enklare för er som dagligen använder Blikk i mobilen. Kort och gott så är en snabbare och mer användarvänlig app nu i görningen!

Så uppdaterar du mobilappen

Om du har autouppdatering inställd ska appen uppdateras automatiskt.

För att kontrollera att du har den senaste versionen gå till din appbutik, Google play eller Appstore. sök på Blikk och gå in på appsidan (notera ej Blikk Classic). Om det står Uppdatera måste du trycka på knappen för att uppdatera. Om det står Öppna behöver du inte göra något, då har du redan den senaste versionen. Vid uppdatering kommer du att behöva logga in i appen igen, om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du klicka på länken Glömt ditt lösenord för att skapa ett nytt lösenord. Om ett personnummer finns registrerat har du även möjlighet att logga in med BankID.

Denna uppdatering av mobilappen innehåller:

• Förenklad navigation och snabbval i menyn.
• För dig som använder Blikk Pro/Byrå tillkommer i denna version även en startsida som ger dig överblick över din planering och dina uppgifter för dagen samt möjlighet att stämpla in och tidrapportera direkt på dina favoritprojekt.

Nästa uppdatering (planerad våren 2021):

• Tidrapportering

Tyck till – vi vill höra från dig!

Stort tack till er alla som har lämnat betyg och feedback på vägen, det ger oss som alltid värdefulla insikter som vi tar med oss i produktutvecklingen.

Har du åsikter och önskemål om vad du saknar och skulle vilja se i den nya appen? Litet eller stort, lämna din feedback här. Vi kommer även att göra en snabbenkät som du kan svara på i mobilen.

Upptäck fördelarna med Blikk!

BLOGG

Marias bästa tips till företag som ska implementera Blikk

Här delar vår implementationskonsult Maria med sig av sina bästa tips till företag som är i färd med att börja använda Blikk!

BLOGG

Bästa appen för tidrapportering – här är företagens tips

Chanserna att lyckas med tidredovisningen ökar markant med en bra och lättanvänd mobilapp som du och kollegorna tycker om.

BLOGG

3 användare berättar hur Blikk underlättar deras vardag

Här berättar tre av våra användare hur de använder Blikk i vardagen för att minska sin administration, spara tid och öka lönsamheten!