Tre nyheter och massor av förbättringar

Notera att dessa nyheter och funktioner avser en äldre version av Blikk – Blikk Classic!

Även om det inte var särskilt länge sedan sist har det redan blivit dags för en ny uppdatering av Blikk. Här kommer tre riktigt bra nyheter som vi vet varit efterlängtade av många:

Kvitton & utlägg för både privat- och företagskort

Nu har vi infört kvittohantering även för företagskort i Blikk. Vi har också gjort det enkelt att sortera och filtrera sina kortköp utifrån vilket betalkort eller kreditkort man använt. Tillsammans med vår nya partnerportal, se nedan, där din ekonomibyrå kommer åt alla underlag digitalt, sätter vi en gång för alla PUNKT för det ständiga eländet med att jaga in kvitton till sin redovisningsbyrå.

Partner-portal

Ge din ekonomibyrå digital och omedelbar åtkomst till era kvitton, utlägg, löneunderlag m.m. via vår partnerportal i Blikk. Och detta alldeles gratis dessutom! Du lägger till byrå-åtkomst under administration – Användare – ”Lägg till byråpartner”. Om din ekonomibyrå inte redan använder Blikk ber du dem registrera ett helt kostnadsfritt konto här: https://www.blikk.se/bli-partner/

Tidsregler för OB mfl löne-tillägg

Tycker du och din personal att det är svårt att hålla reda på regelverket för OB-ersättningar mfl tillägg på lön? Nu kan Blikk hjälpa till med detta automatiskt i samband med tidrapporteringen, t.ex. att det ska vara OB1 mellan kl 05:00-07:00 samt 18:00-20:00 på vardagar.

Massor av små förbättringar

Denna uppdatering innehåller inte mindre än 46 mindre förbättringar. Till exempel möjligheten att med ett enda knapptryck uppdatera kundkort med aktuell register-information från AllaBolag.

Utvecklingen fortsätter

Just nu håller vi bland annat på med:

  • Slut-test av Visma Lön-exporten
  • Fortnox lön-koppling
  • Projekt-ekonomi
  • Ett större rapport-paket
  • Prestandaförbättringar

Det är Ni kunder som bestämmer vart den fortsatta Blikk-resan tar vägen. Därför är vi alltid uppriktigt intresserade av Er feedback om vad vi kan göra bättre. Vad skulle Du vilja förbättra i Blikk? Maila oss på info@blikk.se

Behöver du hjälp?

Vår support är alltid helt kostnadsfri och vi finns till hands vid frågor och funderingar. Allra enklast är att maila till support@blikk.se eller ringa oss på telefon 0911-25 73 00.

Ha en trevlig arbetsvecka, vi hörs snart igen!
//Blikk-teamet

 

 

Partnerportal. Via vår partnerportal kan ekonomibyråer snabbt och enkelt sköta alla sina klienter på ett ställe. Läs mer…

Upptäck fördelarna med Blikk!